RADOST MEĐUGORJA Dječaku od 3 godine nestao tumor na mozgu!

HVALITE GOSPODINA

Svjedočanstva su brojna, ovo je samo jedno od njih:

 Jedna od velikih radosti iz Međugorja svakako su brojna svjedočanstva o posebnim milostima u Međugorju koja svakog dana pristižu iz cijelog svijeta. Mystic Post nam donosi priču jedne hodočasnice:

-Prije 15 godina moj prvi unuk bio liječen zbog velike upale uha. Nakon nekoliko mjeseci na antibioticima zbog teške infekcije liječnici su saznali da u pitanju nije nikakva upala već smrtonosni tumor na mozgu koji se širio sve do uha. Mom unuku tada je bilo svega 3 godine. Rak je bio u četvrtoj fazi, pred kraj.

Krenula sam intenzivno moliti svetu krunicu i pitala sam Gospu hoće li moje molitve odnijeti svom Sinu pod noge. Vjerovala sam da je moj unuk izliječen i otišla sam zahvaliti Gospi u Međugorje, osobno! Godinu dana kasnije, nakon što je moj unuk proveo jednu godinu u dječjoj bolnici u Madisnonu liječnici su MRI pretragom išli provjeriti veličinu tumora, no tumora više uopće nije bilo!
Liječnici su bili u šoku. Ni dan danas nisu shvatili kako je jednostavno nestao. Ali ja znam. Bila je to Gospa sa svojim Sinom.

Ovu priču već sam ispričala za časopis o Međugorju- svjedoči njegova baka i dodaje: Svjedoci smo prelijepih čudesa u našim životima.
Voljela bih da vam mogu ispričati sve o čudima koje smo doživjeli, o bijelim ljiljanima u cvatu u sred snijega koje smo vidjeli ali najveće čudo je ovo: Moj unuk Austin danas je zdrav mladić, student prve godine psihologije… Hvalite Gospodina – napisala je hodočasnica po imenu Louis i podsjetila nas na istinsku radost Međugorja.

Izvor: dnevno.hr

6,143 total views, 2 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: