Međugorje

Proročanstvo je se već ispunilo držalo se u tajnosti “Sotona sada oslobođen okova”

Sotona je pusten iz okova da što više zavodi svijet na više moguće načina, pokusaše će upotrebi ti sve više političare, vjernike obitelj i druge. Budite na oprezu i obuči te se u opremu Božju.

Gospa  upozoruje budite na oprezu i što više molite, čitajte bibliju i svjedočite ljudima o Isusu Kristu. On je jedni koji vaš može zaštiti od svih zla koje dolazi na ovaj svijet.

Tajanstveno, dan nakon velikog straha posljednjih vremena od onoga što će se dogoditi svijetu na kraju tisućljeća, 31. prosinca 2001.,
Sveta Majka je otkrila malo poznatu poruku koja je potresla mnoge ljude.

Rekla je Mariji 1. siječnja 2001.
“Draga moja djeco, sada kada je Sotona oslobođen okova, želim da budete posvećeni Mojem Srcu i Srcu Moga Sina Isusa.”

Svijet nije na pragu novog tisućljeća, ali sada Gospa kaže “Sotona je oslobođen okova”.
Gospine riječi sada se više nego ikad čine proročanskima jer mnogi vide da je Sotona prisutniji i aktivniji nego ikada prije.
Kult Sotoninog bezbožnog modernizma baca široku sjenu na svijet, a vidjelica Marija je jako zabrinuta.
Prenosi portal: mysticpost.com

U radijskom intervjuu vidjelica je govorila o posebno teškoj poruci o opasnostima Sotoninih planova koja je izazivala veliku zabrinutost.

Gospa je na Božić 25. prosinca 2019. rekla : “Tvoje srce čezne za mirom, a na zemlji ga je sve manje. Zato su ljudi daleko od Boga, a duše bolesne i idu u duhovnu smrt.
S vama sam, dječice, da vas vodim ovim putem spasenja na koji vas Bog poziva.”

O. Livio: Maria, Gospa kaže da su naše duše sve bolesnije, sve nezadovoljnije, sve uzrujanije. Vjerujete li da je svijet u opasnosti od nestanka vjere?

Marija : Da, Gospa vidi ove naše bolesne duše, vidi nas kako idemo prema duhovnoj smrti, ali također kaže: „Ja sam s vama da vas vodim ovim putem spasenja“.
Stoga postoji nada.

Dana 1. siječnja 2001. Gospa je rekla: “Sada je Sotona oslobođen svojih okova”, ali nam je odmah dala lijek: “Pozivam vas da se posvetite mom Bezgrješnom Srcu i Srcu moga Sina Isusa”.
Najbolja stvar koje trebamo biti svjesni je da sam rođen i da neću umrijeti do vječnosti.

Recite sebi i zatvori oči : “Bog me stvorio, važan sam u Božjim očima”.

Kada imamo tu svijest, hodamo ovom zemljom, idemo prema Očevoj kući, u vječnosti. Nadasve sve prinesite Bogu, molite za spasenje svih duša, za duše u čistilištu, za svoje svećenike i na mnoge druge nakane.


Autor: Rastimo u vjeri

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Koliko puta ste molili u svojoj sobi? i dali je…