Profesor Davor Pavuna

Profesor Davor Pavuna – Želim Vam da susretnete Živoga Boga!

Volim dijeliti ovo što sam spoznao, s mladima. Mislim da je to bitno jer mladi su naša budućnost i to je kao zasaditi novi vrt a budući  smo mi proživjeli sada jedno dvije generacije strave, što komunizma, što konzumerizma, što globalizma i ne morate biti nikakva veliki genij da vidite da je današnja civilizacija, u stvari katastrofa, u svakom smislu, od eksploatacije nafte i sive energije do vrećica koje su posvuda do eksploatacije žene u svakom pogledu, čak djece,  a sve u cilju jednoga: profita.

Laž ove civilizacije je da nema dovoljno: nema energije, novaca, ničega i kroz to nas jedna manjina eksploatira. I to je taj fundament. To je sve ta manipulacija a u esenciji ima svega i previše. Pa i svemir je energija. Ljubavi ima koliko hoćete. Esencija života je ljubav. Nemoguće je bez ljubavi i svih formi ljubavi. Bogu hvala.

Tu manipulaciju ja raskrinkavam. Hoću mladim ljudima reći: -Pazite, budete li svi samo gledali televiziju i čitali medije, imat ćete svi dojam negative.

Put Isusa Krista, oprost i ljubav, to je put istina i život. Mi moramo okrenuti trendove civilizacije i pozitivni trend ovoga što ja već vidim, je preokrenuti cijelu civilizaciju da zaživi nešto bolje a to bolje je ljubav u akciji.

Čovjek da bi zaživio svoju puninu, on je prije svega biće ljubavi i duha a ne robotici koji samo stvara bolji okoliš oko sebe, time uništava i planet i pravi život. Kad spoznate ovakve stvari, trebate vrijeme da spoznate i druge opće i stručne.

Ja sam odrastao u komunizmu, to su bila strašna vremena. Religija je tumačena kao opijum za narod a mogla se i glava izgubiti. Jedan dio znanstvenog rasta  bio je potreban i meni jer ne možete imati autoritet i govoriti o  ovim stvarima zrelo ako niste još na  ovoj drugoj, stručnoj strani, sazreli. Ja nisam školovani svećenik a to i ne moram ni biti. Ja koristim stručni autoritet da razbijam iluzije, floskule, mitomanije onih koje zovem romboide, takozvanih intelektualaca komunizma, izmak i izma, sluga profita.

Razbijam to u korist jedinog pravog nauka, oprosta i ljubavi a to je nauka Isusa Krista, Gospodina našega.

Zaključno: LJUBAV JE ESENCIJA ŽIVOTA. Lijepo je što postojiš.

– prof. Tomislav Ivančić https://youtu.be/ocrDbrSjjzs


Autor: Davor Pavuna / Twitter

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
U širem smislu je karizmatična osoba koja je osvojila cijeli…