Vijesti

Prikazivanje ove reklame božićne postala je hit i mnoge rasplakala, Pogledajte zbog čega!

Ova reklame se nedavno prikazivala kako bi nam pokazala i dala primjer koliko ima danas puno ljudi  koji su sami i nemaju nikoga. Mnogi se raduju sa obiteljima, izlaze na razne božićne advente ali oni koji su sami nemaju niti sa kim prošetati ili radovati ko poput ljudi koji imaju obitelji. Neka  Božić bude za sve. Ako znate nekoga koje sam obiđite ga daj te mu neki poklon ili ga pozovite na ručak  da i oni koji su sami budu sretni da i oni osjete božićni radost koju trebaju. Kratak film videa će vam pokazati  i dati primjer tome.


Starac sjedi sam za povećim stolom, u odijelu i leptir mašni s bolnim izrazom lica jede svoju blagdansku večeru uz okićenu jelku. Što se zatim dogodilo?

ideo u kojem stariji gospodin sjedi sam za stolom u vrijeme najvećeg obiteljskog blagdana u kratko je vrijeme postao pravi hit.  Dijeli se po društvenim mrežama, dira u srca mnogih…Što je u ovoj reklami tako posebno? Riječ je o reklamnoj kampanji jednog stranog supermarketa u kojoj se želi naglasiti važnost zajedništva i obitelji, posebice u ovo blagdansko vrijeme.  “Tata, ove godine nećemo moći doći k tebi za Božić. Pokušat ćemo svakako iduće godine…”

Ono zbog čega je ova reklama i postala hit. Pogledajte video i doznajte što je to navelo mnoge da puste suzu…

Poruka je to na telefonskoj sekretarici koja dočekuje starijeg gospodina kada sa svojim psom dođe kući iz kupnje.  “Dat ću sve od sebe da dođemo dogodine. Obećavam, tata! Sretan Božić!” Početak je to reklame u kojoj se dalje vidi kako starac priprema za sebe “večeru s nogu” i sa sjetom u očima gleda kroz prozor u susjeda kojemu u zagrljaj trče njegovi unuci, zamišljajući pritom svoje koje ove godine očito neće vidjeti.  Nakon toga sjedi sam za povećim stolom, u odijelu i leptir mašni s bolnim izrazom lica jede svoju blagdansku večeru uz okićenu jelku.


Izvor: vecernji.hr

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Svi se radujemo kada je prosinac, okićen gradovi, Adventi nekako…