Izdvojeni članak

Prije nego što započne Dan pravednosti, ljudima će se pokazati znak na nebu, pojavi će se križ na nebu

Iako će ga vidjeti svi narodi svijeta, dobro je znati zašto će nam Gospodin poslati ovaj znak!

Godine 1931. sveta Faustina Kowalska imala je svoje prvo viđenje Isusa Krista koji ju je tražio da naslika sliku prema onome što vidi, ali joj je rekao i mnoge druge važne stvari poput znaka njegova dolaska, koji će biti dan čitavoj zemlji.

Prije nego što započne Dan pravednosti ljudima dat će se sljedeći znak na nebu: svo svjetlo na nebu ugasit će se i bit će velika tama na cijeloj zemlji. Onda će se pojaviti znak križa na nebu i iz svih otvora, gdje su bile probijene ruke i noge Spasiteljeve, izvirat će velike svjetlosti, koji će neko vrijeme osvjetljavati zemlju. To će se dogoditi kratko prije Sudnjeg dana. – rekao joj je Isus!

Pročitajte cijeli zapis o prvom ukazanju Isusa svetoj Faustini Kowalskoj koje je opisala u svom dnevniku:

‘Navečer, kad sam bila u ćeliji, ugledala sam Isusa, Gospodina, u bijeloj odjeći. Jedna ruka je podignuta za blagoslov kao znak, druga je dodirivala odjeću na grudima. Iz otvorenog dijela odjeće na prsima izlazile su dvije velike zrake: crvena i bijela. Šuteći promatrah Gospodina. Moja duša je bila prožeta strahom ali i velikom radošću. Nakon nekog vremena Isus mi reče:

“Naslikaj sliku prema onom što vidiš, s potpisom: Isuse, ja se uzdam u Tebe. Ja želim da se ta slika štuje, najprije u vašoj kapeli, a onda u cijelom svijetu. Ja obećavam da ona duša, koja štuje ovu sliku, neće biti izgubljena. Obećavam također, već ovdje na zemlji, pobjedu nad neprijateljima, posebno u trenutku smrti. Sam ću ih braniti kao svoju čast.”

Kad sam o tom izvijestila ispovjednika, dobila sam odgovor: “To se odnosi na tvoju dušu”. On mi reče: “Slikaj Božju sliku u svojoj duši”. Kad sam se vratila iz ispovjedaonice opet sam čula slijedeće riječi:

“U tvojoj duši nalazi se Moja slika i znak. Ja želim svetkovinu milosrđa. Želim da slika, koju ćeš ti kistom naslikati, bude svečano posvećena na prvu nedjelju poslije Uskrsa. Ta nedjelja treba biti svetkovina milosrđa. Ja želim da svećenici propovijedaju Moje veliko milosrđe prema grešnim dušama. Grešnik neka se ne boji približiti Mi se. Zrake milosrđa želim izliti na duše ljudi”.

Isus mi se potuži riječima:

„Nepovjerenje duša razdire moju nutrinu. Još više me boli nepovjerenje jedne izabrane duše. Usprkos Moje neiscrpne ljubavi ne vjeruju mi. Čak im nije dovoljna Moja smrt. Jao duši koja zloupotrebljava Moju ljubav“.

Kad sam kazala Majci predstojnici što Isus zahtjeva od mene, Majka uzvrati da to Isus treba jasnijim znakom dati da se razumije. Molila sam Isusa za jedan znak kao svjedočanstvo zato, – da si Ti zaista Bog i moj Gospodin i da od Tebe dolaze ove želje. Tada sam čula jedan nutarnji glas kako govori:

Ja ću dati da me poglavari upoznaju kroz milosti koje ću podjeljivati preko slike.

Kad sam se htjela udaljiti od nutarnjih nadahnuća, reče mi Bog, On će od mene tražiti na Sudnjem danu mnogo duša.

Iscrpljena od nesigurnosti, pitala sam Isusa: “Isuse, jesi li Ti moj Bog ili neki duh? – Jer moji poglavari kažu da ima različitih zavaravanja i duhova. Ako si Ti moj Gospodin, tako molim, blagoslovi me daj mi znak.” Isus napravi veliki križ nada mnom, ja se prekrižih. Kad sam Isusa molila za oproštenje radi ove stvari, On reče da Mu s tim pitanjem nisam učinila nikakvu neprijatnost. Gospodin reče da Mu se moje povjerenje jako sviđa.

Piši slijedeće: Prije nego što dođem kao Pravedni sudac, doći ću kao Kralj milosrđa. Prije nego što započne Dan pravednosti ljudima dat će se sljedeći znak na nebu: svo svjetlo na nebu ugasit će se i bit će velika tama na cijeloj zemlji. Onda će se pojaviti znak križa na nebu i iz svih otvora, gdje su bile probijene ruke i noge Spasiteljeve, izvirat će velike svjetlosti, koji će neko vrijeme osvjetljavati zemlju. To će se dogoditi kratko prije Sudnjeg dana.”

Tama koju Isus spominje, a koja će zaogrnuti cijelu zemlju prorokovali su brojni sveci i mistici, ali upravo po svetoj Faustini Isus nas podsjeća i na Evanđelje koje kaže: Nitko tko se uzda u milosrđe Krista ne treba se bojati tame, jer ne bježi svijetlo od tame, već tama od svijetla! 

Kako se već bliži i dolazak Krista kralja na zemlju kao sudac i pobjednik nad zlom da izvrši ono što su mnogi proroci pisali i govorili, ali i sam Isus u evanđeljima govori o svom drugom dolasku kao pobjednik nad tamom ovog svijeta.

Dok je vrijeme milosti koje malo ostalo, vrati te se na praviti put da ne izgubite ono vječno koju Isus daruje svima i to besplatno novi život u nebu. Obrati te se još dok možete, On poziva još uvijek da dođete, da ne bude kasno i da ne izgubite vječno blago.

Slava i hvala Gospodinu!

O krvi i vodo, što potekoste iz Srca lsusova kao izvor Milosrđa za nas ja se uzdam u Te.

www.rastimo u vjeri.com


izvor: vjera

(Visited 318 times, 2 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Vidjelica Vicka “: Reći ću samo ovo: tko ne vjeruje…