Izdvojeni članak

PREPOZNAJ IH! Egzorcist: Opasne sotonističke krunice preplavile katoličko tržište budite u oprezu

Okultna simbolika na njima dobro je skrivena, budite oprezni!

Kad kupujete krunicu budite oprezni gdje  ćete je kupiti te je dobro pogledajte jel su se pojavili dvije krunice jedna je katolička ,a druga sotonistička.
Jeste li čuli za opasne krunice koje su sotonista proizveli u katoličkom svijetu kako bi zavarali katolike? To je upravo ono na što je upozorio filipinski egzorcist.

‘Budite oprezni jer te krunice mogu biti pod prokletstvom’ upozorio je fra Ambrosio Nonato Legaspi, egzorcist biskupije Novaliches. Upozorio je da su na krunice stavljeni okultni simboli pod ritualima prokletstava te da one nikako nisu bezopasne. Upozorio je da su te krunice najčešće izrađene od plastike a na sebi sadrže simboliku sunca sa zrakama, zmije omotane oko križa ili pak pentagram koji se može vidjeti tek kad malo bolje promotrite krunicu.

No, ponekad, tvrdi egzorcist, na krunici ne treba biti simbola da bi ona bila pod prokletstvom.

Fra Phillippe de Guzman, pomoćnik filipinskog egzorcista otkrio je da su te krunice otkrivene još prije nego su imali slučajeve demonskih napasti radi takvih predmeta. Kao sigurnosnu mjeru preporučili su obavezan blagoslov svake krunice koju nosite u svoj dom, a ako primijetite išta sumnjivo preporučuje se da je odnesete i na egzorcističke molitve. Pazite gdje i od koga kupujete nabožne predmete.

Egzorcisti su napomenuli kako su duhovna bića odnosno demoni i sotonizam uistinu stvarni te da okultne predmete treba izbjegavati. Dodali su da se sotonisti često služe katoličkim nabožnim predmetima bez svećenićkog blagoslova, za svoje aktivnosti te da je blagoslov najbolja obrana od njihova djelovanja. Naravno, oblačeći se u anđele svijetla moguće je da su sotonističke skupine na katoličko tržište stavili krunice s demonskom simbolikom, međutim ako dobro pregledate krunicu i blagoslovite ju razloga za straha nema!

U videu pogledajte kako otprilike izgledaju sotonističke krunice ‘uhvaćene’ na katoličkom tržištu:


Prenosi portal: Vjera

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
S obzirom da se bliži svetkovina Velike Gospe, za vas…