PREDSJEDNICA ODUŠEVILA! Zapjevala KRIST NA ŽALU i otkrila kako se s Isusom obračunava s kritičarima!

Otkrila je što i kada moli…


 

U razgovoru za HKR predsjednica Kolinda Grabar Kitarović između ostalog rekla je kako joj vjera služi za životnu energiju i etički kompas. Dodala je da za Boga u danu izdvaja vrijeme i to svako jutro i svaku večer, rekla je do moli krunicu ide na mise, a posebno se Bogu obraća kad joj je teško. Iz Svetog Pisma izdvojila je poslanicu svetog Pavla Korićanima 1,13 o ljubavi što joj je ujedno i najdraži dio, a kako govori posebno ju je dotaknula jedna homilija koju je nedavno slušala u Širokom Brijegu, a odnosila se na Oče Naš, odnosno na dio te molitve koji glasi: Otpusti nam naše grijehe kao što mi otpuštamo dužnicima našim.
Predsjednica je kazala da je ta riječ – otpustiti, zaživjela u njoj te da se na taj način – otpuštanjem- obračunava sa svojim kritičarima, kazala je kako ju ta riječ oslobađa.

Također, dodala je i da joj je u politici kompas Isusova poznata rečenica iz Matejevog Evanđelja, da tko hoće među vama biti najveći, neka vam bude poslužitelj kao i da smatra da bi politika trebala živjeti na toj rečenici, jer su svi političari dužni služiti svome narodu.

Predsjednica je, između ostalog, rekla da za nju život počinje začećem, i zapjevala svoju najdražu pjesmu: Krist na žalu, što možete poslušati u nastavku:


Autor: Vjera

1,246 total views, 3 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  <

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Hide Related Posts
  %d blogeri kao ovaj: