PREDSJEDNICA ODUŠEVILA! Zapjevala KRIST NA ŽALU i otkrila kako se s Isusom obračunava s kritičarima!

Otkrila je što i kada moli…


 

U razgovoru za HKR predsjednica Kolinda Grabar Kitarović između ostalog rekla je kako joj vjera služi za životnu energiju i etički kompas. Dodala je da za Boga u danu izdvaja vrijeme i to svako jutro i svaku večer, rekla je do moli krunicu ide na mise, a posebno se Bogu obraća kad joj je teško. Iz Svetog Pisma izdvojila je poslanicu svetog Pavla Korićanima 1,13 o ljubavi što joj je ujedno i najdraži dio, a kako govori posebno ju je dotaknula jedna homilija koju je nedavno slušala u Širokom Brijegu, a odnosila se na Oče Naš, odnosno na dio te molitve koji glasi: Otpusti nam naše grijehe kao što mi otpuštamo dužnicima našim.
Predsjednica je kazala da je ta riječ – otpustiti, zaživjela u njoj te da se na taj način – otpuštanjem- obračunava sa svojim kritičarima, kazala je kako ju ta riječ oslobađa.

Također, dodala je i da joj je u politici kompas Isusova poznata rečenica iz Matejevog Evanđelja, da tko hoće među vama biti najveći, neka vam bude poslužitelj kao i da smatra da bi politika trebala živjeti na toj rečenici, jer su svi političari dužni služiti svome narodu.

Predsjednica je, između ostalog, rekla da za nju život počinje začećem, i zapjevala svoju najdražu pjesmu: Krist na žalu, što možete poslušati u nastavku:


Autor: Vjera

 1,673 total views,  6 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.