Crkva u svijetu

Predivno nešto Austrija se budi s krunicom u rukama i mole ukupno Marijina vojska u 35 gradova ( Video)

Predivno je kad se narod skupi i krene u duhovnu bitku protiv zla ovog svijeta koji vlada danas, čak Iz 35 gradova vjernici mole krunicu i to snažno da je ova situacija završi, ko što smo i pozvani nato, molitvom možemo pobijediti ovo zlo. Svi molimo i na kraju će se vidjeti pobjeda Kristova i Marijina oni su uz nas.


“Uzmi krunicu u svoje ruke i sa Mnom razmatraj potrebe svijeta. Uzmi svoje srce da putuješ ovom planetom, od sjevera do juga i od istoka do zapada, da u svojoj maloj duši osjetiš kako anđeli a blaženici svijeta djeluju. Kraljevstvo nebesko. Djevica Marija

Austrija se budi s krunicom u rukama – Marijina vojska moli na ulici 35 gradova na poziv jednog svećenika U 35 gradova Austrije se dogodila pobuna krunicom, upaljeno je svijetlo koje se širi dalje…

Najave obveznog cijepljenja, zatvaranje ljudi, prijetnje novčanim kaznama pa i zatvorom za sve starije od 14 godina, a koji odbijaju cijepljenje u Austriji, tjeraju ljude da razmišljaju u najmanju ruku o emigriranju iz Austrije, a onda i na brojne prosvjedne marševe koji se održavaju svakodnevno i imaju potencijal da dođe do sukoba, iako ni jedna strana to načelno ne namjerava.

Da Austrijancima treba svijetlo, da im treba nada i pomoć, pokazali su u srijedu 8. prosinca na Blagdan Bezgrešnog Začeća Djevice Marije kad su u večernjim satima izašli na ulicu i utjecali se Blaženoj Djevici Mariji, koja prema riječima i Pape Franje, ne odbija one koji je zovu u pomoć. Tisuće Austrijanaca izašlo je na ulici s krunicom na poziv jednog svećenika i teologa, kapelana Salzburške nadbiskupije,  Ignaza Steinwendera .

Naime, samo nekoliko sati nakon njegovog javnog poziva na križarski pohod krunicom i pomirenjem, osnovana je inicijativa ‘Austrija moli’ koja se u srijedu održala u 35 gradova.

Steinwender je takoreći upalio “svjetionik”, a prvi niz molitelja odgovorio je u kratkom vremenu.

U Beču je, na primjer, bilo 300 ljudi na javnoj molitvi, u Linzu cca 350… Sveukupno su molile tisuće na 35 javnih mjesta, plus molitveni sati u obiteljima koje su trenutno u kućnoj karanteni, a koji se ne mogu pridružiti javnoj molitvi. Molitva je počela i nastavit će se sljedećih dana, piše  kath.net .

Baš taj dan i Papa Franjo je uskliknuo svijetu rekavši: “Zamolimo Blaženu Majku danas za milost, neka nas oslobodi zablude da je Evanđelje jedno, a život drugo. Ne trebamo klonuti duhom: „Gospodin nam je svima dao dobar materijal da utkamo svetost u naš svakodnevni život! A kad nas obuzme sumnja da ne možemo, tuga zbog neadekvatnosti, onda pustimo da nas pogledaju milosrdne Gospine oči,  jer nitko od onih koji su zamolili za pomoć nikada nije napušten.”

Podsjetimo, javna molitva krunice počela je od Poljaka koji su prvi u velikom broju izašli na ulice, a čije su slike križara oduševile vjernike diljem svijeta. Po njihovoj uzoru na ulici su izašli i Irci a moli se iu Brazilu, Španjolskoj, Kolumbiji pa iu Hrvatskoj.

Molimo i mi za sve oni koji trpe unutar ove tjeskobe koja zauzima čitav svijet!


Izvor: medjugorje-news.com / slika preuzeta: mensajerosdivinos.org


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Sveto vrijeme došašća za nas vjernike unosi pregršt radosti. Svi…