Crkva u svijetu

(Predivno ) Fra Ivica Janjić: U Tanzaniji koronu zaustavili molitvom.

Ugledajte se samo na zemlju  u Tanzanija di je Bog uslišao molitvu i zaustavio  koronu u proljeću.
i to molitvom.  Danas u toj zemlji nema zaraženih i u ovo jesensko zimsko vrijeme, dok se u drugim zemljama  još bore sa pandemijom.

Kada bi narod više molio i tražio Gospodina u svoje živote,  vjerujem da bi nestala korona i u drugim zemljama.

Zato pozivamo sav narod  da se mole u svojima kućama, crkvama i drugim mjestima, da prestane ova pandemija koja vlada već dugo i da se ljudi vrate u normalu, da rade žive ko i prije.
Gospodin čeka molitelje samo tako se može zaustaviti ova korona.

Kada je na proljeće izbio prvi val korone u toj zemlji, predsjednik John pozvao je narod na tri dana molitve kako bi pandemija prestala, piše na facebooku još jedan svećenik antivakser Fra Ivica Janjić:

‘U Tanzaniji, državi s preko 50 milijuna stanovnika, broj zaraženih se zaustavio na 509. Ne samo da je već u proljeće prestao broj novih slučajeva, nego i u ovom jesenskom/zimskom valu Tanzanija i dalje nema zaraženih. Predsjednik Magufuli je, nakon prestanka korone u svojoj državi, izjavio: “Korona bolest je eliminirana zahvaljujući Bogu. (…)

Vjerujem i siguran sam da mnogi stanovnici Tanzanije vjeruju da je Bog eliminirao korona bolest (…) Želim zahvaliti stanovnicima Tanzanije na njihovoj vjeri.

Molili smo i postili da nas Bog spasi od pandemije koja je pogodila našu zemlju i svijet. I Bog nam je odgovorio.” Zanimljivo kako o ovoj vijesti nije izvijestio nijedan hrvatski medij (barem ja nisam našao). Velik je Bog onima koji se uzdaju u Njega! Moćan je Bog. Samo je pitanje – koliko računamo na Njegovu pomoć? Proširite ovu vijest, neka ne zaboravimo da je Bog živ i danas!’, zaključuje Janjić.


Autor: Rastimo u vjeri.

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Djetinjasto, nekulturno, postmoderno, bezbožno - samo su neki od komentara…