Vijesti

‘Pozivam još jednom čovječanstvo da bude mir među ljudima. “Poziva ih u svoje utočiste”

Nalazimo se u dobu velikih ratova, velike gladi – gladi za istinom i ljubavi jer pokvarenost sve pokriva i skriva, dobu velike izopačenosti prema čovjeku. Mnogi su se udaljili od Isusa i krenuli putem niz brdo prema dolje ostavili su svoju vjeru prema Gospodinu.


Gospa plaće promatra ovaj svijet koji jednostavno poziva na obraćenje i da se vrate na pravi put i slijede nebeskog Gospodina Isusa, On čeka još svakog da se vrate na pravi put. Uskoro dolazi da se ispuni što je rečeno u Bibliji dolazak Isusa po svoju crkvu i po one koji su ga slijedili iskrenim srcem i pokajali se.

Moje tajne će vam otkriti sami događaji. Zato kad gledam što vas čeka, još jednom pozivam Crkvu i cijelo čovječanstvo da uđu u sigurno utočište

Svećenik don Stefano Gobbi po nadahnuću i Marijinin porukama koje je započeo primati u Fatimi,  osnovao je Svećenički Marijanski pokret koji djeluje u cijelom svijetu i broji stotine tisuća ljudi, svećenika, laika i čitavih obitelji posvećenih Marijinom Bezgrešnom Srcu koji iz tog srca žive i djeluju u ovom čovječanstvu. Gospa je preko ovog svećenika stvorila vojsku ljubavi za, kako ona kaže, posljednja vremena u kojima živimo. Tim tragom otvorila je i pozvala čitavo čovječanstvo u jedino sigurno utočište za ovo doba. Noinu arku posljednjeg vremena.
Ovo je poruka nade, pročitajte, uđite i vidite i mirno gledajte oluje svijeta:

Ja sam Kraljica mira. Nebeski Otac me izabrao da postanem Majkom njegovog Jedinca Sina, koji je rođen da bi donio cijelom čovječanstvu dragocjeni dar mira. Moje božansko Dijete, rođeno u siromašnoj špilji i položeno u jasle, Sam je Mir.

Mir između Boga i čovječanstva, koje je On otkupio i donio do novog jedinstva ljubavi i života sa svojim Gospodinom. Mir među ljudima, koji su postali braća, jer su sinovi Božji, dionici njegovih darova i članovi iste obitelji. Moj sin Isus htio je da budem i vaša Majka. Tako sam postala Majkom čovječanstva, koje je On otkupio i spasio.

Moj je zadatak da kao Majka pratim tijekom povijesti zgode i nezgode sve svoje djece. Posebno sam Majka onih, koji sakramentom Krštenja i darom vjere i milosti, prisno ulaze u sam Isusov život, sačinjavaju Njegovo Mistično Tijelo i članovi su Njegove Crkve. Ja sam Majka Crkve. Moja je majčinska zadaća da pratim, tijekom njene povijesti, sva zbivanja u Crkvi na zemlji.

U svakoj okolnosti njenog bolnog puta, uvijek sam pružala Crkvi sigurno utočište svog Bezgrješnog Srca. U mom Bezgrješnom Srcu sadržana je sva moja djevičanska i majčinska ljubav prema vama. Moje se Bezgrješno Srce otvara da bi vam pružilo pomoć, utjehu i zaštitu. Moje Bezgrješno Srce postaje, za svakog od vas, najsigurnije sklonište i put koji vas vodi k Bogu spasenja i mira.

Na početku ove godine, pune važnih i bolnih zbivanja za ovo jadno čovječanstvo, kojim već vladaju sile zla, još vas jednom sve pozivam u sigurno utočište mog Bezgrješnog Srca.

– U moje sigurno utočište ulaze oni koji su pozvani da krvlju svjedoče za Gospodina. Od prvog mučenika Stjepana, kojega sam prihvatila u svoj majčinski zagrljaj nakon što je bio ubijen, do onih koji još danas polažu svoje živote, velike čete mučenika ulaze u utočište mog Bezgrješnog Srca, da bi zadobili novu snagu i hrabrost, u času svog žrtvovanja.

– U moje sigurno utočište ulazi bezbrojna četa onih koji ispovijedaju svoju vjeru, da bi primili Svjetlo i Duha Mudrosti, kako bi mogli shvatiti, živjeti i svima objavljivati Evanđelje.

– U mom sigurnom utočištu oblikuje se bijelo mnoštvo čistih, da bi naučili, iz mog čistog Materinstva, živjeti samo za Isusa, kojeg su odabrali kao jedinog Zaručnika u svom životu i koji, obasjani njegovim čistim Svjetlom, slijede Jaganjca kamo god on pođe.

– U mom sigurnom utočištu traže zaklon i zaštitu oni koji su pozvani da se predaju Gospodinu i idu za Njim. Ja sama uzgajam ovo mirisavo i dragocjeno cvijeće, koje raste u perivoju mog Bezgrješnog Srca.

– U mom sigurnom utočištu brižno uzgajam sve svećenike, koje mi je Isus povjerio i koje ljubim posebnom ljubavlju. Ja ih ovdje tješim, bodrim i oblikujem, da bi slijedili, nasljedovali i živjeli Isusa u Njegovoj punini.

– U mom sigurnom utočištu sklanjaju se sve kršćanske obitelji, da bih ih branila od mnogih opasnosti i strašnih zala koja im prijete.
– U moje sigurno utočište pozivam djecu, da bi živjela u ozračju čistoće¦i molitve; mlade, da bih im pomogla da rastu u milosti, ljubavi i svetosti; grešnike, da bi našli milost i oproštenje; bolesnike, da bi zadobili zdravlje; umiruće, kako bi prešli s ove zemlje u Raj, kroz nebeska vrata mog Bezgrješnog Srca.

– U moje sigurno sklonište, prije svega, pozivam sve vas, moje sinove, da bih vas Ja štitila i branila, sada kad ulazite u završnu fazu čišćenja i muke. Događaji će se odvijati brzo, do samog kraja.

Moje tajne će vam otkriti sami događaji. Zato kad, majčinski zabrinuta, gledam što vas čeka, još jednom pozivam Crkvu i cijelo čovječanstvo da uđu u sigurno utočište mog Bezgrješnog Srca. Samo ovdje ću vas Ja sama braniti i utješiti. Samo ovdje ćete naći mir i prijeći sjajni prag nade.
U mom Bezgrješnom Srcu, koje vam Presveto Trojstvo nudi kao arku spasenja, za ova zadnja vremena, čekat ćete u pouzdanju i molitvi Isusov slavni povratak, koji će donijeti svoje Kraljevstvo u ovaj svijet i sve obnoviti.
U očekivanju blažene nade i slavni dolazak mog Sina Isusa, na početku ove nove godine, sve Vas blagoslivljam u Ime Oca i Sina i Duha Svetoga.””

Gospa don Stefanu Gobbiju 1996. godine.


Izvor: Vjera

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Sve više možemo primijetiti da se u svijetu vlada nemir…