Izdvojeni članak

Potrebna su 2 čuda za Stepinčevo proglašenje svetim! I prvo je nategnuto. (Video)

Stepinca je blaženim proglasio papa Ivan Pavao II. u Mariji Bistrici 3. listopada 1998., a za njegovo proglašenje svetim potrebno su 2 čuda.

Njegova kauza je zaprimila prijavu o čudu u kojima se radi o potpunom izlječenju. Riječ je o muškarcu koji je imao 93-postotnu kancerogenu krv opterećenu Philadelphia kromosomom i prema nalazu klinike u Tübingenu u Njemačkoj, taj je čovjek potpuno zdrav od te temeljne bolesti.

Istoj klinici dokumentaciju je dostavila i jedna žena koja je ozdravila od raka. Ta dokumentacija sada se pregledava, prikupljaju se svjedočanstva, saslušavau se liječnici i svi koji s time imaju bilo kakve veze.
Na kraju treba utvrditi je li riječ o ozdravljenju kao posljedici liječenja ili je pak riječ o izvanrednom događaju koji medicina ne može protumačiti.

Ti se dokumenti šalju teološkoj i medicinskoj komisiji koje rigorozno proučavaju sve okolnosti, važu sve činjenice i na kraju taj nadnaravni znak, to čudo mora biti potvrđeno!


Autor: https://rastimo-u-vjeri.com/

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Ovo što vidite je krv sv. Januarija, zaštitnika Napulja. Prema…