Molitve

Priključite se molitvi i postu za prestanak trgovine ljudima, slučaj Karle će vas potaknuti

POST U KORIZMI  Mnogi odrasli i djeca diljem svijeta u ovom trenutku proživljavaju nezamislive horore, i trebaju našu pomoć.

Odrecimo se prolaznih užitaka na jedan dan i prikažimo svoj post na kruhu i vodi za žrtve trgovine ljudima i počinitelje tih zala, za njihovo obraćenje i spasenje.

 

 

Prvi put je silovana sa 5 godina. Sa svojih 12 godina, prisilno je odvedena u seksualno roblje te je u 4 godine silovana od strane 30-40 muškaraca dnevno, sedam dana u tjednu, ukupno 42 200 puta. Bila je izudarana, vuklo ju se za kosu, pljucalo u lice, lupana je lancem, opečena ugrijanim željezom. Policajci su se iživljavali nad njom i ostalom djecom slikajući ih. Sa 15 godina rodila je dijete te joj je svodnik prijetilo ubojstvom bebe ukoliko ne bude radila što joj kaže. Poslije svega, sa 16 godina, spašena je. Postala je aktivist, a svoju priču iznijela je i papi Franji u Vatikanu u srpnju 2017. godine.

Mnogi poput nje diljem svijeta u ovom trenutku proživljavaju nezamislive horore, i trebaju našu pomoć.

Odrecimo se prolaznih užitaka na jedan dan i prikažimo svoj post na kruhu i vodi za žrtve trgovine ljudima i počinitelje tih zala, za njihovo obraćenje i spasenje.

 

ovdje se možete ukljućiti i upisati, Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIJgYKrNb5Gia6k7LbessSvTfIMwAgnqj3tm31PtNYuPFOeA/viewform?usp=sf_link


Autor: Duje Katušić

(Visited 145 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Getsemanske vrtove prije više od 300 godina otkupili su Hrvati…