Izdvojeni članak

Posebna Molitve za sina Antu Mihaela! Za obitelji Marka Perkovića Thompsona

Molimo za ovu situacija da što prije ozdravi Antu koji je nedavno pozlilo, pozivamo sve crkve, grupe i druge koji znaju da se pomole za ovu situacija da što prije ozdravi. Gospodin sve može učiniti jel on je nas liječnik i naša zaštita u svemu.


Čim je objavljena informacija da se zbog bolesti u obitelji otkazuje najavljeni koncert Marka Perkovića Thompsona koji se trebao održati 8. srpnja u Donjim Andrijevcima, te da će umjesto njega na pozornicu toga dana izaći njegov kum i kolega Miroslav Škoro, svima je bilo jasno da se događa nešto ozbiljno u privatnom životu pjevača.

Prema neslužbenim informacijama, Thompsonovom 17-godišnjem sinu Anti Mihaelu Perkoviću je pozlilo u Splitu, zbog čega je hitno prebačen u Zagreb i trenutačno se zbog srčanih problema, kako navode neki mediji, nalazi na odjelu Kliničko-bolničkog centra Rebro. Prenosi portal teleskop.hr

Što se točno dogodilo i u kakvom je stanju maloljetni sin Marka Perkovića Thompsona, zasad nema provjerenih informacija, a na društvenim mrežama Thompsonovi fanovi i svi ljudi dobre volje uključili su se u molitvu za ozdravljenje.

Podsjetimo, Thompson sa suprugom Sandrom Perković ima petero djece: sinove Petra Šimuna i Antu Mihaela, te kćeri Cvitu, Divu Mariju i Katarinu Perković.

„Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!” (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj. Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život.

„Mnogo može žarka molitva pravednikova” (Jak S,16),uči nas sv.Jakov apostol.

Svemogući Bože, naš dobri Oče, moćnim zagovorom naše Nebeske Majke Marije, snagom Kristove žrtve i Njegove prolivene Krvi, pošalji Duha Svetoga, Branitelja,Tješitelja i Iscjelitelja na teško oboljelog našeg brata u vjeri Antu Mihaela i sve koji slično trpe, da ih Duh Sveti ohrabri, ojača, izliječi i vrati im potpuno zdravlje duše i tijela. Nek se Sila Duha Tvog spusti na sve nas!

Neka to sve bude Tebi na slavu,a nama na porast vjere i vječno spasenje. Marijo, Gospe od zdravlja, moli za nas! Amen.
(Izmoliti Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu. Preporučuje se još i post, djelo milosrdne ljubavi i prikazanje sv. Mise na tu nakanu,tko može).
(p. Mijo Nikić)

 

“Djeca su naše najveće blago”, mnogo puta je ponovio pjevač kojem je dobrobit članova njegove obitelj uvijek na prvom mjestu.

I zato je sve što u ovoj situaciji može poželjeti – što brži Antin oporavak.


(Visited 5.337 times, 20 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Evanđeoski izvještaji donose dva različita teksta ove molitve. Evanđelje po…