Molitve

Posebna Molitva koja će vas zaštiti od od zla i bolesti ako je molite svakodnevno

Ovo je jaka Molitva ako je budete molili svakodnevno ona će vas zaštiti od svakoga zla koje vlada u svijetu i od svake bolesti koju imate. Molitva je jaka i posebna.

Molite je iskrenim srcem i vidje ćete promjene u svom životu svaku molitva iskrena od srce pomoć će vam Molite svakodnevno ovu molitvu za zaštitu od zla i bolesti:

U Ime Isusovo neka me Predragocjena Krv Kristova obrati u srcu u iskrenoj, dubokoj vjeri, ljubavi i pouzdanju u Tebe, Gospodine! Predragočjem Krvlju svojom, Gospodine Isuse Kriste, molim Te, operi me od glave do pete, iznutra i izvana! Neka Predragocjena Tvoja Krv potece mojim venama, mojim organima, cijelim mojim tijelom, umom, dušom, duhom… ( možeš ovdje, po poticaju Duha, meditativno i polako, imenovati svaki dio tijela, duše i duha, ili bolest i smetnju koju imaš, a što želiš da Gospodin ozdravi svojom Krvlju, iu duhu osjetiti kako te Krv Kristova čisti, oslobađa i iscjeljuje ).

Neka me Tvoja prečista Krv, Isuse Kriste, iscijeli od svake bolesti tijela, uma, duše i duha. Odstrani iz mene i od mene svaku negativnost i sve što nije od Tebe, Isuse! Gospodine Isuse Kriste, napravi štit oko mene, od svoje Predragocjene otkupiteljske Krvi i svih onih za koje Te molim ( možeš navesti imena osoba za koje moliš ).

Isuse, Krvlju svojom operi i zapečati zrak koji dišem, hranu koju jedem, vodu koju pijem, putove kojima hodim, prostore u kojima boravim, stvari koje dotičem, ljude s kojima

Zapečati u svojoj Svetoj Krvi mene (i me i prezime, osobe za koje molim ), moj lik, gdje se god nalazio i sve što je u vezi sa mnom i onima za koje Te molim.

Krvi Kristova, operi me / nas ( više puta zazivati ​​);

Krvi Kristova, zaštiti me / nas;

Krvi Kristova, pobjednice zlih duhova, spasi me / nas i zaštiti me / nas;

Krvi Kristova, iscijeli me / nas!

U Ime Isusovo, zapovijedam neka me sad, ovoga časa, napusti svaku bolest tijela, uma, duše i duha, i iziđe iz mene VAN ( po poticaju Duha ponoviti ).

Krvi Kristova, u ime Isusovo blagoslovi me u ovom danu.

U ime + Boga Oca + Boga Sina i + Boga Duha Svetoga! Amen!

Hvala Ti, Isuse!

Slava Ti, Isuse!


Izvor: Ovdje  – Autor: Rastimo u vjeri

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Danas mnoge trgovačke centre radi pa čak i nedjeljom, dok…