Međugorje

Pošalji svoju molitvu koja će na Božić biti predana na Brdo ukazanja!

Na sam blagdan Božića molitve cijelog svijeta nosit će se Gospi na Brdo ukazanja u Međugorju

Predivna nam inicijativa dolazi iz Međugorja za sve one kojima nedostaje Međugorje u ovom vremenima. Na kraju teksta je link na kojem možeš poslati svoje ime i nakanu a koja će zajedno sa svim imenima i nakanama iz cijelog svijeta na Božić biti odnesena pred Kraljicu mira, na Brdo ukazanja.

‘Dragi prijatelji, osluškujući vaše potrebe, molitve i želje Informativni Centar MIR Međugorje odlučio je pokrenuti molitvenu inicijativu za Božić. Vjerujemo kako ćete ju s radošću prihvatiti te da ćemo zajedno molitvom odgovoriti na ova izazovna ali milosna vremena.

Danas kada su mnogi od vas spriječeni doći u Međugorje mi želimo biti vaše sklopljene ruke pred Gospinim kipom na Brdu ukazanja. Želimo napraviti molitvenu listu s vašim imenima, imenima vaših bližnjih, obitelji i prijatelja te je prikazati na sam blagdan Božića na Brdu Ukazanja, baš kao što i sam naziv inicijative govori “Tvoje ime u zagrljaju Kraljice Mira”. Imena i molitvene nakane možete napisati u obrazac koji se nalazi na kraju ove objave, do 23.prosinca. Podijelite vijest o ovoj inicijativi sa svima, kako bi što više imena mogli staviti u zagrljaj Kraljice mira. Anonimnost vaših poruka je potpuno zajamčena i poznata samo organizatoru.
Neka vas sve blagoslovi i čuva dragi Bog i Kraljica Mira.’

Pošalji molitvu i ime na linku OVDJE 


Autor: Rastimo u vjeri/Izvor

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Starac sjedi sam za povećim stolom, u odijelu i leptir…