Međugorje

Poruka iz Međugorja: Svet u kojem se nalazimo svjedoci smo rata i nemira koje se diglo jače, Sotona je pojačao svoju moć nad svijetom.


Gospa se pojavila na brdu i nakon ukazivanja silazila sam zemljanim putem koji smo zvali put za ovce , jer sam željela brzo doći kući, kako bih izbjegla sve one ljude koji su dolazili jer su već čuli za prisustvo Djevice Marije, kako bi dobilu poruku od Gospe i bili u miru dok nam govori Gospa.

Svet u kojem se nalazimo svjedoci smo rata i nemira koje se diglo u svijetu tako što je Sotona pojačao svoju mrznu da uništi sve što je dobro i što je duhovno.

Gospa želi da pojačamo svoju molitvu u kućama, crkvama i drugim mjestima kako bi pobijedila dobrota i pojača se milost. To se jedino može učiniti odricanje svega što nije dobro i što uništava našu dušu, mržnju da pretvorimo u ljubav i radost služeći najprije Gospodinu i ljudima u okolini koji su u potrebnima.

Strah da pretvorimo u hrabrost i da se ne bojimo ničega, osim živog Boga koji može uništiti dišu i tijelo. Kada sve to napravimo i ojačamo pobjedi ćemo ono zlo koje vlada i tamu pretvoriti u svjetlo.

Draga djeco! Ja sam s vama i molimo se zajedno. Pomozite mi molitvom, dječice, da Sotona ne pobijedi. Njegova moć smrti, mržnje i straha posjetila je zemlju.

Zato, dječice, vratite se Bogu i molitvi, postu i odricanju, za sve one koji su potlačeni, siromašni i nemaju glasa na ovom svijetu bez Boga.

Dječice, ako se ne vratite Bogu i Njegovim zapovijedima, nemate budućnosti. Zato me je poslao k vama da vas vodim. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu.”


Izvor: mysticpost.com

(Visited 591 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Bojite se?! Osjećate se anksiozno, ne možete spavati, znoje vam…