Porin za najbolji album popularne duhovne glazbe

Album Čede Antolića i zbora ”Hrid” u nakladi Laudata osvojio Porina za najbolji album popularne duhovne glazbe.

Album ”Božićne pjesme” Čede Antolića i zbora ”Hrid” u nakladi Laudata osvojili su Porina za duhovnu glazbu. Na 24. dodjeli diskografskih nagrada koja se održala 17. ožujka u splitskoj Spaladium areni ova nagrada je dodjeljena albumu čiji je producent Matija Antolić.

– Što znači dobiti Porina? Nagrada je to za stvaralaštvo, za upornost i talent. Glazbeno putovanje s Gospodinom je smisao i veselje, hvala mu na darovima. Živimo na toj stazi na kojoj pjevamo Bogu i ljudima iskreno i predano. Hvala svima koji su to prepoznali – poručio je Čedo Antolić.

U istoj kategoriji nominirani su i albumi ”Svake slave dostojan” grupe Emanuel i ”Uskrsfest 2016.” raznih izvođača. Laudato je izdavač još jednog nominiranog albuma na ovogodišnjem Porinu i to u kategoriji Najboljeg albuma folklorne i klapske pjesme, ”Oj, Betleme, Betleme” folklornog ansambla SKUD-a Ivan Goran Kovačić.

– Popularizacija duhovne glazbe je naša misija. To je glazba koja razmatra, govori, potiče i nadilazi umjetnost. Zahvalni smo pobjednicima iz naše izdavačke obitelji, ali i nominiranim autorima unutar diskografske kuće koji su izrasli u druge kategorije te promiču vrijednosti izvan njih – izjavila je direktorica grupe Laudato Ksenija Abramović.

 

izvor: Laudato.hr

1,979 total views, 2 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: