Međugorje

POLJSKI SVEĆENIK O KORONAVIRUSU: ‘To je sotonski plan

Međugorje je odgovor na sve probleme 21. stoljeća”


Poljski svećenik Grzegorz Swiercz 16. put je pohodio Međugorje. Na početku je dolazio sa skupinom poljskih hodočasnika. Sada je došlo njih 41 s poljskim vodičem Konradom. On je njihov župnik koji je pripremio poseban program njihova boravka u Međugorju i Tihaljini, piše Večernji list BiH.

U Poljskoj su se testirali na koronavirus, a u Međugorju će ostati tjedan dana. Svaki dan slave misu. Pohodit će Podbrdo, Križevac, a na početku, odmah po dolasku u Međugorje, bili su u Tihaljini gdje su zahvalili Gospi što su uspjeli doći i doputovati u Međugorje. Njih zanimaju samo vjera i molitva, turizam ih ne zanima.

S nadbiskupom Hoserom, kojeg je zadužio papa Franjo za Međugorje, ovaj poljski svećenik razgovara gotovo svakodnevno.

 

Na početku smo ga pitali što misli što je to koronavirus.

– To je sotonski projekt, po mojem mišljenju. Njegov cilj je izolirati ljude. Kako se boriti protiv koronavirusa? – Najvažnije je moliti se. Pojačati imunitet zdravom hranom i vitaminima, posebice C i D. Vjera je ovdje vrlo važna. Međugorje je najveća ispovjedaonica i čudo u svijetu.

Zašto volite dolaziti u Međugorje?

– Međugorje je promijenilo moj život. Mnogima se to dogodilo, kao i meni. Evo, primjer je i moj prijatelj Paul, koji odlično govori engleski, i s nama je došao u Međugorje. Stoga je Međugorje odgovor na sve probleme 21. stoljeća jer ono promovira post, euharistiju, obraćenje, molitvu. To su do danas najbolje poruke koje preko vidjelaca daje međugorska Gospa, Kraljica Mira.•


 

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Hvaljen Isus i Marija svima na portalu Rastimo u vjeri.…