Pierce Brosnan: Vjera je usađena u moj genetski kod i vodila me kroz mnoge kušnje i nevolje

Brosnan je nedavno u emisiji Late Late show američke televizijske postaje CBS naveo da mu je katolička vjera pomogla da se nosi sa životnim nedaćama, piše Aleteia.


Brosnan se tijekom razgovora prisjetio odrastanja u Irskoj. “Odgojen sam kao irski katolik, što me držalo na dobrom putu i pomoglo kroz mnoge kušnje i nevolje u mom životu”, rekao je glumac.

Nedavno sa suprugom Keely proslavio 26. obljetnicu braka.

Bivši agent 007 govorio je o irskoj dobrotvornoj organizaciji Pieta House koja pomaže suicidalnim osobama. Brosnan je također savjetovao onima koji prolaze kroz emotivne poteškoće da ostanu u kontaktu s ljudima, da se obrate drugima i da neka imaju vjere i molitvu u srcima kako bi se povjerili Bogu.

Osim toga, Brosnan koji je nedavno sa suprugom Keely proslavio 26. obljetnicu braka, razgovarao i o tome u čemu je tajna njegovog dugotrajnog i sretnog braka. Glumac je naveo da je za brak potrebno stalno raditi, podupirati jedan drugoga i voljeti se. “Mi smo blagoslovljeni dobrim prijateljstvom zbog čega smo uvijek spremni riješavati probleme, jer problema će u životu uvijek biti tako da treba biti spreman uhvatiti se u koštac s njima i znati ih riješiti”, rekao je Brosnan.

Brosnan je i prije javno govorio o snazi vjere. Još 2014. na pitanje kako se uspio pomiriti sa smrću prve supruge Cassandre Harris i posvojene kćerke Charlotte, obje preminule od posljedica raka jajnika, Brosnan je odgovorio: “Rekao bih vjera, to što sam Irac i katolik. To je usađeno u moj genetski kod.”


 

 352 total views,  2 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.