Vijesti

Papa Franjo kad je čuo za koncert uputio je pozdrave sudionicima koncerta “Progledaj srcem”

Papa Franjo kada je čuo da se u Hrvatskoj sprema jedan od najveći kršćanskih koncerta uputio je svima izvođačica Blagoslov i cijeloj hrvatskom narodu.

Papa podržava taj koncert i raduje se što se slavi Isusa da ga mnogi upoznaju kroz pjesme i riječi koje bude se pjevalo. Dobro došli.

Papa Franjo primio je s oduševljenjem vijest o Duhovskom bdijenju kroz molitvu i glazbu koje će se održati na koncertu “Progledaj srcem” 4. lipnja 2022. u glavnom gradu Republike Hrvatske.

Papa Franjo primio je s oduševljenjem vijest o Duhovskom bdjenju kroz molitvu i glazbu koje će se održati na koncertu “Progledaj srcem” 4. lipnja 2022. u glavnom gradu Republike Hrvatske, izvijestio je u subotu 28. svibnja državni tajnik Njegove Stolice, kardinal Pietro Parolin.

Pismo s pozdravima i riječima Svetog Oca upućenih sudionicima duhovno-glazbenog koncerta “Progledaj srcem”, bit će pročitano na samom događaju u subotu 4. 6., uoči početka događaja u 20 sati na Stadionu “Maksimir”, koji se u organizaciji Laudato TV-a treba održati pred 50 000 ljudi.

Koncert suvremene duhovne glazbe “Progledaj srcem” šesti je, i ove se godine prvi put održava na otvorenome. Među 17 izvođača, u glavnom programu imena su koja su ostavila značajan trag u hrvatskoj duhovnoj glazbenoj sceni, sudjeluje više od 1200 ljudi u organizaciji, 200 volontera te gotovo 100 glazbenika na pozornici. Ususret koncertu, na stadionu je organiziran i duhovno-molitveni pretprogram kao priprema za svetkovinu Duhova u koju sudionici ulaze ovim koncertom slavljenja.


Autor Laudato/V.C.V.

(Visited 1.094 times, 2 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Gospodin naš spasitelj cijelog svijeta koji nas toliko voli i…