OVO MORAMO ČINITI: Gospa otkriva Božju volju za svakog od nas!

Ako želimo provoditi Božju volju, a ne svoju, ovo su upute

Iz Plave knjige, poruka Gospe priznatih od strane Katoličke Crkve i danih svećeniku don Stefanu Gobbiju donosimo važnu poruku o Božjoj volji, a danu na blagdan Bezgrešnog začeća Marijina. Mnogi se vjernici pitaju kako provoditi Božju volju, što činiti i kako se postaviti u kojim trenucima duhovnih stanja:
Gospa nam ovdje daje jasne upute koje želi prenijeti u srce Božje djece:

“Danas sudjelujte, ljubljeni sinovi, u radosti raja koji kliče u promatranju vaše nebeske Majke koja je ispunjena tolikim povlasticama, milošću i puninom svetosti od svoga Gospodina, čijom se osjeća najmanjom službenicom.

Time što sam izuzeta od svake ljage grijeha, pa i istočnog, moj je život mogao postati čistim odbljeskom Božjega života.

Tako je moja duša bila ispunjena milošću i njene su snage bile uvijek upravljene prema tome da prihvaćaju na savršen način božanski plan. Moj je um bio uvijek otvoren da traži i ljubi volju Božju, a moje je Srce bilo uvijek spremno ispunjavati s radošću i potpunim predanjem jedino božansku volju.

To je put koji želim označiti i vama da pođete njime ako želite slijediti nebesku Majku u njezinu planu bezgrješne čistoće i svetosti.

Volja Božja: evo kako se ostvaruje, također i u vama, vaše posvećenje.

Volja je Božja da u životu idete putem sve savršenijeg poznavanja Boga.

Neka Božja Riječ bude svagdašnja hrana s kojom ćete jačati vaš duh. Tražite ovu Riječ u svetoj knjizi božanskog Pisma i kušajte svu njezinu ljepotu u Evanđelju mog Sina Isusa.

Po mudrosti koju vam darujem, vodim vas prema tome da razumijete dublje tajnu božanskog Pisma, te da možete u nj prodrijeti, uživati u njemu, čuvati ga i živjeti.

Riječ Božja postala je Tijelom i životom u Kristu Isusu, koji je Očeva objava i slika njegove biti i odsjaj njegove slave.

Volja se Božja ostvaruje po vama, samo ako slijedite s ljubavlju i potpunim predanjem mog Sina Isusa.

Isusa morate više ljubiti, slušati i slijediti, vi njegova braća, njegovi ministri i moji ljubljeni sinovi.

Što više prodirete u duboku tajnu njegove božanske ljubavi, kao u vatrenu peć, toliko ćete više biti očišćeni od grijeha, krhkosti, bijede i od sve vaše nečistoće.

Ako Isusa ljubite i slijedite i vi ćete uvijek ići putem bezgrješne čistoće i velike svetosti.

Ako vam se dogodi da još padate u grijeh, njegovo vas milosrđe oslobađa i u sakramentu pomirenja vraća vam život milosti i intimnog jedinstva s njime.

Ako vas zahvati obeshrabrenje, vezu s njime ćete održati molitvom, osobito Euharistijom, jer preko nje on daje snagu i obnavlja energije dobra.

Kada vam prijeti suhoća, jedinstvo s njim otvara vam nova i duboka iskustva ljubavi i radosti.

Tako ćete ostvariti i vi volju Božju, koja se sastoji u tome da živite da biste upoznali, ljubili i služili Ocu, i to u dubokoj intimnosti života sa Sinom, čiju tajnu vam Duh Sveti sve više otkriva u svojoj punini.

Tako ćete odgovoriti planu koji imam s vama za trijumf svog Bezgrješnog Srca koji se ostvaruje samo u Kraljevstvu ljubavi, pravde i mira mog Sina Isusa. Njegovim božanskim milosrđem bit će oprano sve zlo, grijeh i nečistoća tako da će obnovljeni svijet moći opet pjevati slavu Gospodinu.”

Autor: Vjera

 3,965 total views,  2 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.