Izdvojeni članak

OVO MORAMO ČINITI: Gospa otkriva Božju volju za svakog od nas!

Ako želimo provoditi Božju volju, a ne svoju, ovo su upute

Iz Plave knjige, poruka Gospe priznatih od strane Katoličke Crkve i danih svećeniku don Stefanu Gobbiju donosimo važnu poruku o Božjoj volji, a danu na blagdan Bezgrešnog začeća Marijina. Mnogi se vjernici pitaju kako provoditi Božju volju, što činiti i kako se postaviti u kojim trenucima duhovnih stanja:
Gospa nam ovdje daje jasne upute koje želi prenijeti u srce Božje djece:

“Danas sudjelujte, ljubljeni sinovi, u radosti raja koji kliče u promatranju vaše nebeske Majke koja je ispunjena tolikim povlasticama, milošću i puninom svetosti od svoga Gospodina, čijom se osjeća najmanjom službenicom.

Time što sam izuzeta od svake ljage grijeha, pa i istočnog, moj je život mogao postati čistim odbljeskom Božjega života.

Tako je moja duša bila ispunjena milošću i njene su snage bile uvijek upravljene prema tome da prihvaćaju na savršen način božanski plan. Moj je um bio uvijek otvoren da traži i ljubi volju Božju, a moje je Srce bilo uvijek spremno ispunjavati s radošću i potpunim predanjem jedino božansku volju.

To je put koji želim označiti i vama da pođete njime ako želite slijediti nebesku Majku u njezinu planu bezgrješne čistoće i svetosti.

Volja Božja: evo kako se ostvaruje, također i u vama, vaše posvećenje.

Volja je Božja da u životu idete putem sve savršenijeg poznavanja Boga.

Neka Božja Riječ bude svagdašnja hrana s kojom ćete jačati vaš duh. Tražite ovu Riječ u svetoj knjizi božanskog Pisma i kušajte svu njezinu ljepotu u Evanđelju mog Sina Isusa.

Po mudrosti koju vam darujem, vodim vas prema tome da razumijete dublje tajnu božanskog Pisma, te da možete u nj prodrijeti, uživati u njemu, čuvati ga i živjeti.

Riječ Božja postala je Tijelom i životom u Kristu Isusu, koji je Očeva objava i slika njegove biti i odsjaj njegove slave.

Volja se Božja ostvaruje po vama, samo ako slijedite s ljubavlju i potpunim predanjem mog Sina Isusa.

Isusa morate više ljubiti, slušati i slijediti, vi njegova braća, njegovi ministri i moji ljubljeni sinovi.

Što više prodirete u duboku tajnu njegove božanske ljubavi, kao u vatrenu peć, toliko ćete više biti očišćeni od grijeha, krhkosti, bijede i od sve vaše nečistoće.

Ako Isusa ljubite i slijedite i vi ćete uvijek ići putem bezgrješne čistoće i velike svetosti.

Ako vam se dogodi da još padate u grijeh, njegovo vas milosrđe oslobađa i u sakramentu pomirenja vraća vam život milosti i intimnog jedinstva s njime.

Ako vas zahvati obeshrabrenje, vezu s njime ćete održati molitvom, osobito Euharistijom, jer preko nje on daje snagu i obnavlja energije dobra.

Kada vam prijeti suhoća, jedinstvo s njim otvara vam nova i duboka iskustva ljubavi i radosti.

Tako ćete ostvariti i vi volju Božju, koja se sastoji u tome da živite da biste upoznali, ljubili i služili Ocu, i to u dubokoj intimnosti života sa Sinom, čiju tajnu vam Duh Sveti sve više otkriva u svojoj punini.

Tako ćete odgovoriti planu koji imam s vama za trijumf svog Bezgrješnog Srca koji se ostvaruje samo u Kraljevstvu ljubavi, pravde i mira mog Sina Isusa. Njegovim božanskim milosrđem bit će oprano sve zlo, grijeh i nečistoća tako da će obnovljeni svijet moći opet pjevati slavu Gospodinu.”

Autor: Vjera

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Proslavite Božić istinskom vjerom – potaknuo je papa Franjo jutros…