Zanimljivost

Ovo je posebna molitva svetom Anti Padovanski kažu da nikad nije ostala neuspješna

Za ovu molitvu sv. Anti se kaže da nikad nije ostala neuspješna Pod uvjetom da se moli u vjeri i za određenu duhovnu korist, molitve upućene svetom  Anti Padovanskom uvijek su uslišane, a sveca mnogi priznaju kao čudotvorca.

Nebrojeni ljudi tijekom stoljeća molili su se s vjerom i primili čudesan odgovor na svoje molitve. Važno je zapamtiti da Bog uvijek odgovara na naše molitve. Njegov odgovor možda nije uvijek ono što smo očekivali ili željeli, ali uvijek nam pružamo točno ono što trebamo. Donosimo vam molitvu svetom Anti za koju se kaže da nikada nije ostala neuspješna.

Razna čuda

Malo je svetaca u katoličkoj Crkvi, po kojima je Bog tvorio tolika i tako vanredna čuda kao što je tvorio po sv. Antunu i na njegov zagovor. Sv. Antun proživio je svoju mladost u Portugalu i nije se bavio učenjem jezika. Ipak je u svojim propovijedima tako lijepo govorio talijanski i francuski te se činilo, da je te jezike učio od mladosti. Jedna gospođa jednom je željela slušati propovijedi sv. Antuna, ali joj to nije dozvolio njen suprug. Ona je otišla na gornji kat na prozor i tu je posve jasno čula propovijed, iako je sv. Antun propovijedao cijeli sat daleko. Kad je to kazala svome mužu i on se svojim ušima o tome osvjedočio, obrati se i rado je slušao riječ Božju.

Druga jedna gospođa htjede na svaki način slušati propovijed sv. Antuna i ostavi svoje dijete samo kod kuće. Dijete kao dijete upade u kotao pun vrele vode. Kad se vratila kući nađe dijete u vreloj vodi, gdje se igra. Očito je sam Bog po svome ugodniku očuvao dijete o sigurne smrti.

Opet druga gospođa vrativši se s propovijedi svečeve nađe u kolijevki mrtvo dijete. Odmah otrči k svecu i zavapi za pomoć. Sv. Antun reče joj gospodinove riječi iz sv. Evanđelja: Idi, sin tvoj živi. I doista nađe kod kuće dijete, kako se sa svojim prijateljima igra. Iza jedne propovijedi svetog Antuna tako se pokajao jedan grješnik da je stao glasno plakati. Ode sv. Antunu, da se ispovijedi, ali ne može od suza. Kad to vidje svetac, reče mu, neka ode, napiše svoje grijehe i njemu ih donese. Čim svetac pogleda napisane grijehe, iščeznuše sva slova. Po tom su i on i grješnik upoznali, da su grijesi oprošteni.

Radi silnog svijeta propovijedao jednom sv. Antun pod vedrim nebom, kad se u čas pojave crni oblaci uz grmljavinu i gromove. Slušatelji su gledali kako da izmaknu oluji, a svetac ih sve zaustavi i reče im, neka se ništa ne boje, jer oni neće pokisnuti. I doista cijela okolina bi natopljena jakom kišom, a na slušatelje ne padne ni kap.

Molitva sv. Anti ( Posebna molitva koja je uvijek bila uslišana).

O sveti sveti Ante, najblaži od svetaca, tvoja ljubav prema Bogu i dobročinstvo prema Njegovim stvorenjima učinili su te dostojnim da na zemlji posjeduju čudesne moći. Ohrabreni ovom mišlju, molimo te da mi pribaviš (izrecite molbu). O blagi i ljubazni sveti Ante, čije je srce uvijek bilo puno ljudskih sućuti, šapni moju molbu u uši slatkog Malog Isusa, koji je volio biti zagrljen u tvojim rukama. Zahvalnost moga srca uvijek će biti tvoja. Amen.


Izvor: medjugorje-news.com


(Visited 32.447 times, 4.782 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Susrećemo se sa situacijama kad jednostavno smo zabrinuti za posao,…