Molitve

Ovo je posebna i snažna molitva Predragocjenoj Krvi Kristovoj koja će vas zaštiti od zla i bolesti!

Molitva je razgovor sa Bogom kada imamo neku bolest ili nas napada zlo u svijetu ova će vam molitva kad je izmolite pomoći u vašim životu. To je molitva snažna i jaka.


Molitva Predragocjenoj Krvi Kristovoj za zaštitu od zla i bolesti

U Ime Isusovo neka me Predragocjena Krv Kristova obrati u srcu u iskrenoj, dubokoj vjeri, ljubavi i pouzdanju u Tebe, Gospodine! Predragocjenom Krvlju svojom, Gospodine Isuse Kriste, molim Te, operi me od glave do pete, iznutra i izvana!

Neka Predragocjena Tvoja Krv poteče mojim venama, mojim organima, cijelim mojim tijelom, umom, dušom, duhom… ( možeš ovdje, na poticaj Duha, meditativno i polako, imenovati svaki dio tijela, duše i duha, ili bolest i smetnju koju imaš, a što želiš da Gospodin ozdravi svoju Krvlju, iu duhu osjetiti kako te Krv Kristova čisti, oslobađa i iscjeljuje ).

Neka me Tvoja prečista Krv, Isuse Kriste, iscijeli od svake bolesti tijela, uma, duše i duha. Odstrani iz mene i od mene svaku negativnost i sve što nije od Tebe, Isuse! Gospodine Isuse Kriste, napravi štit oko mene, od svoje Predragocjene otkupiteljske Krvi i svih onih za koje Te molim ( možeš navesti imena osoba za koje moliš ).

Isuse, Krvlju svoju operi i zapečati zrak koji dišem, hranu koju jedem, vodu koju pijem, putove kojima hodim, prostore u kojima boravim, stvari koje dotičem, ljude s kojima kontaktiram!

Zapečati u svojoj Svetoj Krvi mene (i mene i prezime, osobe za koju molim ), moj lik, gdje se god nalazio i sve što je u vezi sa mnom i onima za koje Te molim.
Krvi Kristova, operi me / nas ( više puta zazivati ​​);

Krvi Kristova, zaštiti me / nas;

Krvi Kristova, pobjednice zlih duhova, spasi me / nas i zaštiti me / nas;

Krvi Kristova, iscijeli me / nas!

U Ime Isusovo, zapovijedam neka me sad, ovoga časa, napusti svaku bolest tijela, uma, duše i duha, i iziđe iz mene VAN ( po poticaju Duha ponoviti ).

Krvi Kristova, u ime Isusovo blagoslovi me u ovom danu.

U ime + Boga Oca + Boga Sina i + Boga Duha Svetoga! Amen!

Hvala Ti, Isuse!

Slava Ti, Isuse!

www.rastimo u vjeri.com


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Ovo je jedno ali istino mistična iskustva što je doživila…