Crkva u svijetu

Otac Michele Rodrigue: Ovo mi je Bog rekao o Trumpu, evo zašto je on prijetnja Novom svjetskom poretku

Ovo je poruka Boga o Donaldu Trumpu, dana svećeniku


U travnju je na stranicama: ‘Poruke Neba za vremena u kojima živimo’ prevedena jedna poruka oca Michela Rodriguea svećenika, osnivača i vrhovnog generala Apostolskog bratstva svetog Benedikta Josipa Labrea, a koji u posljednjih godina po njegovim riječima prima poruke Boga Oca i Blažene Djevice Marije o  budućim događajima posljednjeg vremena. Neke smo poruke već objavili, a te poruke govore o Upozorenju odnosno prosvjetljenju savjesti koje će čovječanstvo doživjeti ali i o Trećem svetskom ratu i progonu vjernih koje slijedi.

Iz poruke objavljene tada u travnju, donosimo dio koji se odnosi na predsjednika SAD-a Donalda Trumpa u kojem otac Rodrigo upozorava Amerikance da se za tog čovjeka treba moliti:

‘Morate se moliti za svog predsjednika, molim vas. Ponekad djeluje na načine koje nitko ne može razumjeti. Ali uvjeravam vas, blagoslovljeni ste što ga imate, zato morate moliti za njega. Budući da je toliko bezobrazan, kvari planove Jedne svjetske vlade. Ne mogu ga kontrolirati. Ali vidio sam toliko zemalja. Nakon toga to sam rekao biskupu. Zna sve što vidim. Sve mu kažem. Nemam što skrivati.
Rat je trebao započeti već 2019., ali odgođen je molitvom, krunicom. Ovo je važno jer su se uslišale molitve ljudi. Početkom 2019. godine, kada sam putovao Sjedinjenim Državama na predavanja u sedam crkava u Michiganu i New Yorku, došlo je toliko ljudi. Molili smo se Djevici Mariji da zaustavi rat, nuklearni rat i savjetovao sam ih o njihovom predsjedniku.
Rekao sam im: “Znate. Ovaj predsjednik nije svetac “, a oni su se smijali. „Ali Jedna Svjetska vlada vlada ne zna što bi s njim jer jednog dana pleše na jednoj nozi. Sutradan pleše na drugoj nozi. On debalansira svaku vrstu plana ili rasporeda koji su napravili. Zbog toga je ovaj čovjek za njih takva prijetnja.
Ono što mogu reći o predsjedniku Trumpu je samo ono što mi je Nebeski Otac rekao. Rekao je: “Ovoga, ja sam ga izabrao. Njega oni ne mogu kontrolirati.” Nije rekao da je svetac. Nikad to nije rekao. “Ne mogu ga kontrolirati. Ne znaju na kojoj nozi pleše.” Ovo je rekao. “Zbog toga nisu uspjeli ostvariti svoj zadatak.” Otac je rekao da je Trump izabran zbog svog anđela koji je modificirao glasanje. On je izabran jer Gospodin poznaje njegov temperament, njegovu vještinu, njegove postupke i volju. Izabran je da blokira jednu svjetsku vladu. Ovo je važno jer da ga nije bilo, mogu vas uvjeriti da bi Jedna svjetska vlada, što je Sotonin rad, već vladala.
Rekao sam ljudima u Sjedinjenim Državama, „Ponekad Trump djeluje na načine koje niko ne može razumjeti. Ali uvjeravam vas, blagoslovljeni ste što ga imate, zato morate moliti za njega. Morate se sada moliti za svog predsjednika jer će on biti pod velikom opasnošću. Pokušat će ga ubiti. ” Kleknuli su i svi su molili krunicu. Jedna se skupina obvezala da će se svaki dan moliti za predsjednika, a kad sam nedavno bio u kapeli, Gospodin mi je rekao: „Michel, čuo sam molitve svog naroda u Sjedinjenim Državama. Trebao je biti pokušaj atentata prije osam mjeseci. Nisu imali uspjeha. Bio je zaštićen zbog krunice.” Kasnije sam primio još jedan znak. Gospodin je opet zatražio da molimo za ovog čovjeka jer će ga opet pokušati ubiti.” Moramo se moliti. Moramo moliti krunicu. Otac je također rekao da se molitvom rat može ublažiti ali ne i izbjeći. To imam od Gospodina.’


Izvor: ovdje

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Tko stoji pred Isusom dok on izgovara „blaženstva“? Stoje ljudi…