Crkva u svijetu

Otac Michel Rodrigue upozorio, svijet nisu slušali! Svećenik kaže da mu je anđeo pokazao što će se dogoditi svijetu, i to je već počelo…

Ovaj svećenik ima hrabru poruku za narod te je više puta upozorio svijet što se ima uskoro dogoditi svijetu . Mnogi ga nisu slušali i sad kad je počeo se događati što je rečeno iznenađeni su. Ispunjava se.


Otac Michel Rodrigue poznati je irski svećenik koji je, kako kaže, dobio nutarnje poruke Isusa, Marije i svetih anđela. Poruka koju je dobio uoči blagdana svetih anđela 2021, prema njegovim riječima dao mu je anđeo Gabrijel, a ticala se godine svetog Josipa koja je završila 8. prosinca.

Ovu poruku od oca Michela Rodriegea primio je svećenik, prof. Daniel O` Connor koji je iznio i svoje mišljenje o ovoj poruci i samom proroku.

Otac Daniel tada je napomenuo da on ne tvrdi da je riječ o autentičnom proroštvu niti proroku, nego je kako kaže: “ova poruka za vaše razlučivanje.”

U poruci otac Rodrigo najavljuje da će se zaštita svetog Josipa diskretno povući s crkve i svijeta. Zanimljivo, dva mjeseca kasnije započela je ruska invazija na Ukrajinu i prijetnja nuklearnim oružjem, gladi i totalnim kolapsom čovječanstva.

Pročitajmo cijelu poruku Oca Rodriguea, koja je više nego aktualna, danas:

Poruka oca Michela:

“Ovo iskustvo koje ću ispričati nazivam snom. Gabriel se prvi put predstavio kao sjajno sjajno svjetlo. Postupno sam razaznavao oblik svjetlosnog bića s nečim što je izgledalo kao svjetlosna krila.

Iz njegova bića proizlazila je svjetlost koja je donijela i radost i vrlo duboki mir u Bogu. Kao da ste zakoračili u dio Neba gledajući ga. Tada se začuo njegov glas:
„Došao sam otkriti diskreciju svetog Josipa od vremena kada sam s njim razgovarao do dana kada je trebao napustiti zemlju.

Njegova je uloga zaštitnika i čuvara Svete obitelji bila velika smirenost i veliko povjerenje u Boga Vječnog Oca. Njemu kao Presvetoj Djevici Mariji dano je da bude prvi u najsvetijoj spoznaji otajstva Trojstva Oca i Sina i Duha Svetoga.

Slobodno prihvaćanje uzimanja Djevice Marije za njegovu nevjestu dalo mu je radost ulivenog znanja prožetog živim i očinskim odnosom s Isusom, njegovim Stvoriteljem, svojim Kraljem i njegovom Ljubavlju. To znanje Josip je primio iz ljubavi koju je imao prema Mariji njegovoj Mladoj, i iz Volje Svemogućeg Oca. Od tog trenutka Josip je odveo Mariju kući i aktualizirao službu svoje ljubavi prema Mariji i Djetetu.

Drama koja se dogodila u vrijeme Spasiteljeva rođenja izaziva razmatranje njegovog velikog autoriteta koji je omogućio očuvanje Bogo-Djeteta i njegove Majke od svakog znaka koji je mogao ugroziti identitet djeteta. Dakle, đavao i njegovi poslušnici mogli su nauditi Isusu i njegovoj Majci. Njegova snaga i njegova Ljubav držali su đavla i njegove pomoćnike podalje. Sve do dana rođenja Djeteta Kralja, čak ni Herod sa svojom pratnjom nije znao ništa o tome. Ipak, Znak je bio na nebu, magi su već išli u susret djetetu-Bogu-Djetetu, a pastiri, najmanji među ljudima, bili su poučeni glasom anđela!

U trenutku kad je Herod htio ubiti Božje dijete, u snu sam, voljom vječnog Oca, upozorio Josipa da uzme Dijete i njegovu Majku i pobjegne u Egipat. Tu je ostao do smrti tiranina. Nazad u Nazaretu, Sveta obitelj ostala je tamo tijekom svih godina Isusova rasta. Nitko nije sumnjao tko su Isus i njegova Majka. Josipova diskrecija bila je savršena kako ne bi privukla poglede Zloga i tako ometala plan Boga našega Oca. Josipovo navodno očinstvo pokrilo je Dijete i njegovu Majku na tako sjajan način da nitko ne može izraziti niti pristupiti.

Josipova očinska nježnost bila je poput špilje na Stijeni kako bi zaštitila Dijete i njegovu Majku od nevremena ovog svijeta. Ova diskrecija nastavit će se u šutnji i molitvi, u svakodnevnom radu, pa čak i u odmorima kako se ne bi dopustilo posumnjati u postojanje Božjeg Mesije. Josipova poslušnost izvršavanju Volje vječnog Oca sa skromnim i čistim srcem učinila ga je najreprezentativnijim muškim likom na zemlji u središtu Svete obitelji. Njegovo očinstvo i njegova muškost bili su slični onome što je Bog želio od početka svega. Tako kao što je sveti Josip štitio Dijete i njegovu Majku, štiti Crkvu u njezinu povijesnom rastu. Na još svečaniji način u ova vaša vremena.

Današnje vrijeme zahtijeva podizanje zastora Božje diskrecije za svetog Josipa u njegovoj ulozi za Kristovu Crkvu. Sada je vrijeme da otkrijemo riječi drugog pisma Solunjanima skrivene od početka Crkve.

Zaista, tajanstvena figura, koja koči ili sprječava očitovanje antikrista i njegovu sadašnju dominaciju, sada se mora otkriti kako bi svi pravednici mogli razumjeti događaje koji se događaju.

Morate biti spremni i držati upaljene svjetiljke za očitovanje Sina Čovječjega. Evo Svetog teksta drugog pisma svetog Pavla Solunjanima, 2. poglavlje:
“A što se tiče Dolaska Gospodina našega Isusa Krista i našeg okupljanja oko njega, molimo vas, braćo:
ne dajte se brzo pokolebati u svom shvaćanju niti uznemiriti ni nekim duhom, ni nekom riječju, ni nekim tobože našim pismom, kao da će sad-na Dan Gospodnji.

Neka vas nitko ne zavede ni na koji način. Jer ako prije ne dođe onaj otpad i ne otkrije se Čovjek bezakonja, Sin propasti,
Protivnik, onaj koji uzdiže sebe protiv svega što se zove Bog ili svetinja, dotle da i u Božji hram zasjedne gradeći se Bogom…


Ne sjećate li se, to sam vam govorio dok sam još bio među vama?
I sada znate što ga zadržava da bi se pojavio tek u svoje vrijeme.

Doista, otajstvo bezakonja već je na djelu, samo ima tko da ga sada zadržava dok ne bude uklonjen.
Tada će se otkriti Bezakonik. Njega će Gospodin Isus pogubiti dahom usta i uništiti pojavkom Dolaska svoga –
njega koji djelovanjem Sotoninim dolazi sa svom silom, lažnim znamenjima i čudesima i sa svim nepravednim zavaravanjem onih koji propadaju poradi toga što ne prihvatiše ljubavi prema istini da bi se spasili.
I zato im Bog šalje djelovanje zavodničko da povjeruju laži te budu osuđeni svi koji nisu povjerovali istini, nego su se odlučili za nepravednost.
Mi pak moramo uvijek zahvaljivati Bogu za vas, braćo od Gospodina ljubljena, što vas je od početka odabrao za spasenje, posvećenjem u Duhu i vjerom u istinu.”

Doista, „misterij bezakonja” već je na djelu; dovoljno da se otpusti onaj koji ga sada zadržava. Danas vam kažem: Onaj koji to zadržava je sveti Josip! Svojom molitvom i zagovorom sveti Josip pomaže vjernicima u duhovnoj borbi za obranu vjere vojujuće Crkve. Uz molitve svetaca i duša u čistilištu, odnosno Trijumfalnu Crkvu i Trpeću Crkvu, pomoć svetog Josipa i Djevice Marije tvoreći štit vjere koji do sada zadržava antikrista.

Dobro čuj moje riječi. Čaša bezakonja se prelijeva i uskoro će doći vrijeme za Crkvu kada će se dogoditi progon pravednika. Voljom Oca i Sina i Duha Svetoga ovu je godinu 2021. papa Franjo proglasio godinom svetog Josipa. Ponuđen vam je veliki blagoslov zaštite. Tijekom ove godine bit ćete prisiljeni napraviti izbor. Ono što se predstavlja kao cje…-spasitelj samo je iluzija. Uskoro će vam se nametnuti žig Zvijeri za kupnju, jelo ili putovanje. 2021. godina je godina razboritosti za one koji žele biti vjerni Kristu. Svima onima koji žele slijediti Krista pomoći će vam sveti Josip. No, On se mora diskretno povući 8. prosinca.

U to vrijeme, a već je počelo, svi oni koji odbacuju Krista ulaze u silu zablude koja ih tjera da vjeruju u laž. Društvena i planetarna laž koju su organizirali i pripremili pomoćnici antikrista. Oni tvore lažnu Crkvu koja je doista društveno tijelo antikrista. Oni su oni koji vladaju strahom, dominacijom, komunističkom i socijalističkom ideologijom.

Manipuliraju za lažno univerzalno bratstvo. Oni su se infiltrirali u Kristovu Crkvu s namjerom da je unakaze i oskrnave njezine sakramente. Sve dolazi na svoje mjesto. Do 8. prosinca ti se zli pomagači sami organiziraju putem medija i stvaraju klimu sumnjičavosti, straha i osude.

Moraju se pripremiti za dolazak Nesvetog organiziranjem svjetskog poretka u kojem će vladati podjela i zbrka na štetu Istine nauka Crkve. Skandali i optužbe zahvatit će Crkvu posvuda.

Pokreti koji poriču muškarce i žene postat će novi suci ove društvene laži. Do sukoba će doći u obiteljima koje tvrde da su potrebna cjepiva i žig zvijeri. Sukobi među narodima doći će do te mjere da će sve izgledati beznadno. Srca će se ohladiti, savjest će biti svezana i pomračena zbog grijeha koji je svuda zahvatio.

Iako se čini da antikristov kukolj guši pravednike i svece, ostavljajući dojam Božje smrti i kraja Katoličke Crkve, sve je to samo privid. Kad se sveti Josip “povuče” Bezgrješno Srce Marijino započet će trijumfe njezina Bezgrješnog Srca za svoju djecu i za Crkvu. Crkva će proći kroz bolove pročišćenja gdje će je Djevica Marija pratiti kao Žalosna Majka.

Neka će njezina djeca biti mučenici, nosit će palmu Kristove pobjede na dan trijumfa Bezgrešnog Srca Marijina. U vrijeme kad će se pojaviti antikrist, oglasitt će vrijeme utočišta koje su pripremila sveta srca Isusova i Marijina te čisto srce svetog Josipa. Utočišta su djelo tri i pol godine objavljene u Knjizi Otkrivenja. Oni su Božje djelo.

Malo stado ne bojte se. Gledajte očima vjere, nade i ljubavi. Skloništa su pod posebnom zaštitom Gospe od Karmela. Ovako je to htjelo njeno Bezgrješno Srce. Ne možete li sada vidjeti djelo Svete Isusove obitelji, Marije i Josipa? Rečeno je sve što trebate znati. Živite s povjerenjem kako biste ostvarili svoju Božansku volju i često ponavljajte ovu molitvu: Isuse, uzdam se u Tebe!”

Izvor: Vjera.hr


(Visited 2.934 times, 34 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Ovo je molitva posebna koja vas možeš zaštiti od svakoga…