Otac James poziva Europu na zajedničku molitvu

‘Europljani, probudite se, posvetite svoju zemlju Isusu Kristu’


Poznati indijski katolički svećenik i karizmatik svjetskoga glasa, fra James Manjackal preko svoje službene stranice pozvao je narode svih europskih zemalja na zajedničku molitvu u obliku molitvenog lanca.

Otac James u svom pozivu želi upozoriti na Sotonin razorni plan pustošenja europskih država te na važnost posvetne molitve kako bi se one očuvale u vjeri.

Krajnje je vrijeme da se probudimo, prije nego li Sotona ostvari svoj plan, ističe otac James koji je prošao cijeli svijet i mnoge narode, radeći duhovne obnove za brojne narode te jednom dok je boravio u Hrvatskoj izjavio kako nikad nigdje nije susreo vjeru kao u Hrvata. Stoga i mi vas pozivamo na molitvu za našu domovinu Hrvatsku koja je prozvana Predziđem kršćanstva i štitom Europe. Pokažimo to i odazovimo se na poziv oca Jamesa.

POZIV OCA JAMESA NA ZAJEDNIČKU MOLITVU!
Posvetite svoju zemlju Gospodinu Isusu Kristu!
Došao je trenutak da stanovnici svih europskih zemalja organiziraju zajedničku molitvu u obliku molitvenoga lanca, Jerihonske molitve, organiziranoga moljenja krunice i sl. kako bi njihovi državnici (predsjednici, premijeri ili kancelari) posvetili svoje države na način na koji su to neki narodi već učinili, a prije nego li Sotona uništi europske države!

Vjernici koji pripadaju karizmatskom ili nekom drugom pokretu u Katoličkoj crkvi ili njeguju marijansku pobožnost trebaju se odazvati ovomu pozivu. Molitva i post pomiču i brda! Djeco moja, krajnje je vrijeme da se trgnete iz svojega drijemeža, hladnoće, ravnodušnosti, sebičnosti i lijenosti jer će u suprotnom Sotona zarobiti vaš nadolazeći naraštaj i svih povući u pomračeno stanje duše i svaku vrstu grijeha te će na kraju uništiti i tijelo i dušu, koja će završiti u paklu! Promatrajte znakove vremena. Europljani, probudite se i uziđite na borbu za vjeru u Gospodina Isusa Krista – kamena temeljca Europe!

 

Zambia, Peru i naši susjedi Poljaci primjeri su koje treba slijediti.
Požurite se i uziđite na molitvu da ne bude prekasno!
Vaš brat o. James, koji vas voli i djeluje među vama
Molitva za posvetu naroda Presvetomu Srcu Isusovu kroz Bezgrješno Srce Marijino

(Posveta se može moliti pojedinačno ili u skupini, pa se navodi u jednini i množini)

Svemogući, vjekovječni Bože, zahvaljujem(o) Ti i slavim(o) Te jer si me/nas stvorio na Svoju sliku i postavio me/nas na ovu prelijepu planetu te si me/nas povjerio Svojemu sinu, Gospodinu Isusu Kristu, Koji mi/nam je Svojom mukom i smrću na Križu donio spašenje. Gospodine Isuse Kriste, Sine živoga Boga, zahvaljujem(o) Ti što si mi/nam dao Svojega Svetoga Duha da nad(a) mnom/nama bdije, vodi nas i usmjerava moj/naše život/živote prema Božjemu naumu. Gospodine Duše Sveti, združujući se sa svim ljudima na Zemlji, ja/mi Te usrdno molim(o), obnovi lice Zemlje prosvjetljujući moje/naša srce/srca Svojom mudrošću da živim(o) u skladu s Božjom voljom, u ljubavi prema Bogu i bližnjima. Gospodine Isuse Kriste, Spasitelju i Otkupitelju moj/naš, sada i ovdje, združujući se sa svim državnicima i državljanima Republike Hrvatske/Bosne i Hercegovine (imenujte Vašu zemlju), prihvaćam(o) Te za Gospodina i Kralja naše zemlje i posvećujem(o) sebe i svoju državu Tvojemu Presvetomu Srcu preko Bezgrješnoga Srca naše nebeske majke Marije. Molim(o) Te da vladaš nad(a) mnom/nama i našom zemljom Svojim Svetim Duhom u pravednosti, skladu i napretku koji se ostvaruju našom poslušnošću Božjim zapovijedima, poštovanjem života i moralnim življenjem prema Božjoj Riječi, Koja je zapisana u Svetomu pismu.

1 Oče naš, 1 Zdravo Marijo, 1 Slava Ocu

 

medjugorje-info.com


 3,393 total views,  6 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.