Crkva u svijetu

Otac Gabriele Amorth: Bog je zato i slao Blaženu Mariju u Međugorju da vam pomogne i da vam da šansu da se čovječanstvo spasi

Bog dao svako čovjeku da se spasi i da izbjegne najgori dio a to je pakao, Zato je Blaženu Marija poslana od neba da vas upozori i da vam da šansu da se okrenete na pravi put i jedini koji vodi u život.

U svim porukama koju je Gospa donosila vidjelicama u Međugorju uvijek spominje svog sina Isusa Krista spasitelja da ga slijedimo i da ga više tražimo u svojem životu kroz molitvu, čitanje Biblije i svjedočenje ljudima za njega.

Otac Gabriele Amorth bio je poznat po tome što je bio poznat kao “vatikanski egzorcist”. Snimljeni su filmovi o njegovom životu i napisane mnoge knjige o njegovom zadivljujućem životu i njegovoj životnoj borbi s đavlom.

Vlč. Armoth je bio poznat i kao veliki vjernik u Međugorju, ali više od toga dramatično je govorio o važnosti pojavljivanja Blažene Majke u Međugorju u ovo kritično vrijeme na zemlji. Prenosi portal: mysticpost.com

Slavni egzorcist je rekao: “Bog nam je dao Mariju kao posljednju priliku da spasimo čovječanstvo. Međugorje je najvažnije ukazanje našeg vremena, ovaj trenutak je ispunjenje Fatime i Lurda.”

U svojim je spisima govorio o Međugorskoj Kraljici mira i ukazanja definirao kao „masovno katehetičko djelo, koje nas svakodnevno usmjerava na putove pobjede u borbi protiv zla.

Vlč. Armoth je u televizijskom intervjuu govorio o ovom vremenu kušnje na zemlji: Krist jasno kaže: ili si s njim ili si sa Sotonom. Ne postoji drugi način. Najveći Sotonin uspjeh je ono što svi vidimo, On je uspio izgraditi svjetsku kulturu bez Boga. A Bogorodica iz Međugorja došla je upravo da vrati svijet Bogu.

Sotona čini da se zlo čini kao osvajanje, kao napredak, kao nešto dobro. Ali želim naglasiti i nema sumnje da je Međugorje danas mjesto u svijetu koje pobjeđuje sotonu, mjesto gdje se više ispovijeda, gdje dolazi više obraćenja.

Ali Sotona je aktivan. Planovi sotone su prvi: Atomski rat, da uništi cijeli svijet oružjem za masovno uništenje.
Drugo: Sotona želi udaljiti svijet od Boga, natjerati ljude da padnu u grijeh i zatim ih odvesti u pakao.

Ovo je normalna Sotonina aktivnost koja dotiče cijelo čovječanstvo. Sotona kaže: ‘Čini sve što želiš.’ Isus kaže: ‘Ne, ako se želiš spasiti, moraš slijediti deset zapovijedi.’

Otac Amorth je govorio o opasnostima nevjerovanja u plodove Međugorja:
Slobodno je rekao: „Protivim se ovim biskupima i svećenicima koji ne vjeruju u Međugorje, jer smatram da čvrste stavove o Crkvi treba izricati samo kada su činjenice su gotovi. Međugorje traje dugi niz godina bez moralne krize. Imamo zakon Crkve, koji je najvažniji, da razlikujemo izvanredne činjenice od činjenica koje nisu u potpunosti poznate. Isus je rekao “po plodovima poznajemo biljku . S Međugorjem imamo dokaz postojanja duhovnih plodova.“ Međugorje ističe molitvu, a tko svaki dan moli krunicu, imat će sa sobom najmoćnije od svih razornih oružja.

“Međugorje je najvažnije od ukazanja, ispunjenje Fatime i Lurda”. „Bio je bitan novi poticaj, vodeća poruka čvrste vjere, kao u Fatimi, o povratku kršćanskom životu, molitvi, postu; ispostava u borbi protiv đavla”.
Gospine nas poruke uvijek nastoje pozvati da promijenimo svoj život, da svoje ponašanje usmjerimo prema dobru, prema Kristovom nauku, pokazujući nam kako se ponaša pravi kršćanin. “Sotona se boji samo molitve, a posebno se boji krunice.”
Moja poruka, moj savjet je, dakle, vrlo jasan: nikada nemojte prestati moliti, da povećate svoju vjeru.


Autor: Rastimo u vjeri

(Visited 4.749 times, 2 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Mnogi kažu ako idemo Kristovim putem da smo se odrekli…