Sve o 'Egzorcizam

Otac Gabriel Amorth Egzorcist upozorenje: Noć vještica je zamka đavolja pazi te se što činite

Jeziva maskiranja, naizgled bezopasna zazivanja duhova za egzorcista nisu ništa drugo doli odavanje počasti knezu ovoga svijeta


‘Mislim da talijansko društvo gubi svoj razum, smisao života, korištenje razuma i sve više i više je bolesno.

Slaviti Halloween je dati hosanu (slavu) đavlu. Koji, ako i čašćen samo u jednoj noći, misli da polaže pravo na osobu. Stoga, nemojte biti iznenađeni ako se čini da svijet ide prema dolje, i ako ordinacije psihologa i psihijatara su puni neispavane djece, vandala, nervoznih, i djeca koja su opsjednuta i depresivni, mogući samoubojice ”. Osuda i egzorcist Svete Stolice, koji je bio predsjednik Međunarodnog udruženja egzorcista, pokojni otac Gabriele Amorth iz Modene.

Jeziva maskiranja, zazivi naizgled bezopasni drugo ne bi bili, za egzorcistu, nego počast knezu ovoga svijeta: đavlu. „Jako mi je žao da se Italija, kao i ostatak Europe, udaljava od Isusa, a čak odaju počast sotoni ”, kaže egzorcist prema kojem „Halloween je predstavljen kao svojevrsna seansa spiritizma u obliku igre.

Lukavost đavla je baš ovdje. Ako primijetite sve je predstavljeno u obliku nevine zaigranosti. I grijeh nije ‘više’ grijeh u današnjem svijetu. Sve je kamuflirano u obliku potrebe, slobode i osobnog zadovoljstva i užitak. Čovjek – zaključuje on – je postao bog sebe samoga, upravo ono što želi đavo“. I podsjeća da dok u mnogim talijanskim gradovima, su bile organizirane „proslave svjetla“, prava protu-ofenzivu svečanostima tame, s pjesmama Gospodinu i bezazlenim igrama za djecu.

Don Amorth, ali zbog čega je ovo slavlje toliko popularno, posebice među mladima?

Mladi slijede trendove i ovo se sve događa s velikim intenzitetom u kulturama i epohama koje su dekristijanizirane poput naše. Ponavljam: đavao zna kako djelovati.

Ali zašto im roditelji to dopuštaju?

Jer ne znaju više odgajati djecu, to je razlog.

Što želite time reći?

Mnogi roditelji su se odrekli zadaće odgojitelja i, pod utjecajem modernizma, puštaju djeci činiti što ona žele. Čini mi se da je tu odgovornost majki puno veća.

To znači?

Kada oba roditelja rade, djeca rastu bez sigurnog vodstva. Najbolji oblik kontrole je majčin nadzor, ali ako ona ide raditi, a mnogo puta joj to nije potrebno, djeca odrastaju izgubljena. Kasnije se to osveti roditeljima koji onda plaču pred buntovnom djecom.


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Iskrena molitva jedan je od načina na koji izražavamo svoju…