Međugorje

Ota Gabriele Amorth ” Međugorje ima posebnu ulogu u u ovim vremenima i da pobijedimo zlo koje vlada.’

Otac Gabriele Amorth bio je poznat po tome što je bio poznat kao „Vatikanski egzorcist“. Snimljeni su filmovi njegova života i napisane su mnoge knjige o njegovom zapanjujućem životu i životnoj borbi s vragom.


Prvo: Veliki rat! On želi uništiti cijeli svijet.

Drugo: Odvojiti svijet od Boga! Staviti sve ljude svijeta u stanje grijeha i dovesti ih u pakao. Stvoriti kulturu bez Boga. To je glavna aktivnost Sotone’ – kazao je u jednom javljanju na talijanski televiziju otac Gabriele Amorth slavni vatikanski egzorcist koji iza sebe ima povijest od 70 tisuća egzorcizama.

Otac Armoth je također bio poznat kao veliki vjernik u Međugorju, ali više od toga dramatično je govorio o važnosti Blažene majke koja se u Međugorju pojavila u ovo kritično vrijeme na zemlji.

Poznati egzorcist rekao je: „Bog nam je dao Mariju kao posljednju priliku da spasimo čovječanstvo. Međugorje je najvažnije ukazanje našeg doba, ovaj trenutak je ispunjenje u Fatimi i Lurdu. “

U svojim je spisima govorio o Međugorskoj kraljici mira i ukazanja kao „ koje nas svakodnevno usmjerava na načine pobjede u borbi protiv zla.

Otac. Armoth je u televizijskom intervjuu govorio o ovom vremenu kušnje na zemlji: Krist jasno kaže: ili ste s Njim ili ste sa Sotonom. Ne postoji drugi način. Najveći uspjeh Sotone je ono što svi vidimo. Uspio je izgraditi svjetsku kulturu bez Boga. A Međugorska Marija  je posebno došla vratiti svijet Bogu.

Sotona čini da se zlo čini kao osvajanje, poput napredovanja, poput nečega dobrog. Ali želim naglasiti i ne može biti sumnje da je danas Međugorje mjesto na svijetu koje pobjeđuje sotonu, mjesto gdje se više priznaje, gdje dolazi više obraćenja. Ali Sotona je aktivan. Sotonini planovi su prvi: Atomski rat, da uništi cijeli svijet oružjem za masovno uništavanje. Drugo: Sotona želi svijet udaljiti od Boga, natjerati ljude da padnu u grijeh, a zatim ih dovesti u pakao. To je normalna sotonina aktivnost koja dodiruje cijelo čovječanstvo. Sotona kaže: ‘Radi sve što želiš.’ Isus kaže: ‘Ne, ako želiš biti spašen, moraš slijediti deset zapovijedi.’

Otac Amorth govorio je o opasnostima oni koji ne vjeruju  u plodove Međugorja:
Slobodno je rekao: „Protivim se tim biskupima i svećenicima koji ne vjeruju u Međugorje, jer mislim da bi snažni stavovi Crkve trebali biti izrečeni samo služenju Isusu. Međugorje već dugi niz godina traje bez ikakve duhovne  krize. Imamo zakon Crkve, koji je najvažniji, da bismo razlikovali izvanredne činjenice od činjenica koje nisu u potpunosti poznate. Isus je rekao „iz plodova poznajemo biljku. S Međugorjem imamo dokaz o postojanju duhovnih plodova. “Međugorje naglašava molitvu, a tko svakodnevno moli krunicu, sa sobom će imati najmoćnije sredstvo od svih razornih oružja.

“Međugorje su se već ispunile razna duhovna proročanstva od  Fatime i Lurda”. „Bio je važan novi potisak, vodeća poruka čvrste vjere, kao u Fatimi, na povratku kršćanskom životu, molitvi i postu; ispostava u borbi protiv vraga “.
Gospine poruke uvijek nas pokušavaju pozvati da promijenimo svoj život, da svoje ponašanje usmjerimo prema dobru, prema Kristovom učenju, pokazujući nam kako se autentični kršćanin ponaša. “Sotona se boji  molitve, a posebno se boji Krunice”.
Moja poruka, moj savjet je, stoga, vrlo jasan: nikada nemojte prestati moliti, da biste povećali svoju vjeru, sve ostalo će Marijin zagovor ojačati i obraniti. 

www.rastimo u vjeri.com


Izvor: mysticpost.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Fra Lazar Perica župnik je u Bilicama i bolnički kapelan…