Vijesti

Osumnjičen pjevač poznat osjećanima, koji je pjevao je na osječkom Trgu i u Rijeci crkvene pjesme

Što se dogodilo da je pjevač koji je pjevao duhovne pjesme na osječkom trgu i na riječkom korzu
tako što napravio. Kad smo ga slušali toliko  lijepo pjevao duhovne pjesme pjevao uglavnom crkvene napjeve da su se mnogi divili i uživali u tekstu pjesme, naravno prolaznici su znali stati i ubacit koju kunu i zapjevati ili poželjeti duhovnu pjesmu da im on otpjeva


Hrvatsku javnost šokirala je vijest o nedjeljnom ubojstvu koje se dogodilo u središtu Rijeke. Brzo se proširila vijest da je muškarac usmrtio žensku osobu u ugostiteljskom objektu “Pin” na Pavlinskom trgu. Ženu je počeo tući, a na kraju ju je i ubio.

 

Kako doznaje Jutarnji list, za ovo je ubojstvo osumnjičen Roman Brnada koji je ubrzo nakon nemilog čina uhićen. Tu je vijest za spomenuti list potvrdila njegova supruga, violinistica Iulia Josephine Bianca Kolompar. Riječki kriminalisti su joj jučer pretresali stan, a danas je na dodatni razgovori kako bi pokušali otkriti eventualne motive ovog groznog čina.

Svjedoci ovog groznog čina govorili su za Novi list.

“Znam ubojicu. Dolazio je ovdje, ali nam je i stalno ordinirao po Korzu. Nije pjevao, već urlao. Znao je odjednom imati svakakve ispade. Nije mi jasno što je radio s tom starijom ženom u društvu. Grozno je to što se dogodilo. Poznajem i ovu gospođu Vesnu koja je sve to vidjela i dobro je da je uspjela pobjeći, jer je mogao i nju napasti. Tko zna kako je moglo sve to završiti”, rekao je gost kafića za Novi list.

 

“I konobar i jedan gost su skočili kad ju je uhvatio za vrat, ali je on jednostavno bio prejak. Pokušali su ga spriječiti, ali, koliko sam mogla vidjeti, jednog od njih je ogrebao po ruci i ozlijedio ga. I danas mi nije jasno što je njemu bilo. Što mu je to u trenutku došlo? Dan ranije su najnormalnije sjedili na terasi, da bi sljedećeg dana tako poput životinje skočio na jednu ženu”, rekla je svjedokinja za Novi list.

Nekoliko sati prije ovog groznog ubojstva Rijekom je hodao gol.

Poznat i Osječanima

Brnada je ulični pjevač, do prije nekoliko godina radno mjesto bilo mu je osječki Trg Ante Starčevića gdje je svakodnevno ispred Name pjevao i svirao slučajnim prolaznicima.


Izvor: sib.net

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Što se događa u Amerika , sve knjige su spalili…