Međugorje

Osma tajna Međugorja poruka rasplakala je vidjelicu Bog to više ne može podnijeti’: budite spremni za ono što dolazi!


Vidjelica Mirjana je jako tužna, kad je dobila poruku od Gospe ona se rasplakala i poruku koju je dobila je teška i zabrinjavajući. 

U jednom intervjuu na pitanje novinara zašto Gospa dolazi Mirjana je odgovorila: ‘Na taj način Gospa nas preko velike ljubavi Božje, ljubavi našega Oca, priprema za sve što se treba dogoditi, jer ona je rekla: Ono što sam počela u Fatimi završit ću u Međugorju, moje će Srce pobijediti. Ona nas priprema za tu pobjedu, a kad se počnu odvijati te stvari, onda će ljudi shvatiti zašto je izabrala 18. ožujka, zašto ukazanje svakog drugog u mjesecu, shvatit će važnost tih datuma i zašto se ukazuje toliko vremena, zašto toliko vidjelaca’. Kad je primila osmu tajnu Mirjana je bila strašno potresena. Molila Gospu da očuva čovječanstvo od nesreće. Gospa joj je rekla sljedeće – “Ja sam se molila, kazna se ublažila. Ponavljane molitve i postovi umanjuju kazne Božje, ali nije ih moguće izbjeći u cijelosti. Pođite na ulice gradova. Prebrojte one koji slave Boga i one koji ga vrijeđaju. Bog ne može to više podnijeti.” 

Tajne ispisane na neuništivom ‘papiru’ 

Tajne Međugorja ispisane su na komadu papira koji, prema riječima vidjelice Mirjane, nalikuje pergameni ali je ‘neuništiv’, ne može ga se saviti, potrgati. Prema Božjemu odabiru, tajne će objaviti fra Petar Ljubičić koji o tajnama kaže da će kad dođe to vrijeme sadržaj biti vidljiv najprije njegovim očima a nakon sedam dana i drugim ljudima jer će prestati biti tajne. Tako će se ponavljati sve do desete.
„Deset dana prije događanja prve tajne, Mirjana će me obavijestiti ma gdje se u tom trenutku nalazio. Zatim ću se odmah uputiti u Međugorje, a možda će i providnost htjeti da tamo već budem. Nakon toga provesti ću punih sedam dana u molitvi i postu da bih i sam, preplavljen mudrošću Duha Svetoga, potpunije shvatio značenje poruke i bolje proniknuo u njezinu tajnu, a onda je, tri dana prije početka najavljenih zbivanja, objavio svijetu“, kaže fra Petar o tajnama vrlo šturo obzirom da niti sam o svemu ne zna mnogo dok mu se ne objavi.
Koliko je poznato o sadržaju tajni iz onoga što su do sada vidioci smjeli reći, prve dvije biti će dokaz da su sve ove godine govorili istinu a treća će najaviti vidljivi znak kojega će Gospa ostaviti na mjestu prvih ukazanja kao poziv na obraćenje onih koji su daleko od Boga. Ostalih sedam tajni djelomično će se ticati vidioca a djelomično će to biti najave dramatičnih događaja u svijetu. Treba napomenuti da u ovom trenutku troje od šestero vidioca već ima objavljenih svih deset tajni dok troje ima devet. Mnogi su nestrpljivi i pitaju se kada će sve započeti a jedno je sigurno: to je da će se otkriti za života ovog fratra. 

‘Oni koji ne vjeruju, nemaju pojma što ih čeka’ 

“Sveta Djevica mi je rekla da je potrebno puno moliti dok se ne otkrije prva tajna. Prve dvije tajne trajat će neko vrijeme. Budite spremni, bit će vidljivo, potrebno je malo protresti svijet. Uzrokovat će da se svijet zaustavi i razmisli. Ali osim toga, potrebno je žrtvovati se što je više moguće, pomagati drugima koliko je to u našim mogućnostima i postiti, posebno sada prije prve tajne”, upozorava vidjelica Mirjana iz Međugorja dodajući: 

“Rekla je da smo se dužni pripremiti. Ona ne samo da traži, već moli sve da se obrate, mole, poste. Oni koji ne vjeruju, nemaju pojma što ih čeka i zato je, poput majke, u dubokoj žalosti zbog njih. 

Nije dovoljno samo moliti. Nije dovoljno jednostavno i brzo izgovoriti nekoliko molitava da bismo mogli reći da smo molili i izvršili svoju dužnost. Ono što ona želi od nas je da se molimo iz dna duše, to je dijalog s Bogom. 

Put do trijumfa 

Međugorska poruka dana je Mirjani 2. lipnja 2019. 

“Draga djeco, samo čisto i otvoreno srce će učiniti da zaista upoznate moga Sina i da vi oni koji ne poznaju njegovu ljubav po vama je upoznaju. Samo ljubav će učiniti da shvatite da je jača od smrti jer prava ljubav je pobijedila smrt i učinila da smrt ne postoji. Djeco moja, opraštanje je uzvišeni oblik ljubavi. Vi, kao apostoli moje ljubavi, morate moliti da biste u duhu bili jaki i mogli shvatiti i oprostiti. Vi, apostoli moje ljubavi, razumijevanjem i oprostom dajete primjer ljubavi i milosrđa. Moći shvatiti i oprostiti je dar za koji treba moliti i njegovati ga. Praštanjem pokazujete da znate ljubiti. Pogledajte samo, djeco moja, kako Nebeski Otac ljubi vas velikom ljubavlju, razumijevanjem, opraštanjem i pravednošću, kako vam daje mene—majku vaših srdaca. I evo tu sam među vama da vas blagoslivljam majčinskim blagoslovom, da vas pozovem na molitvu, post, da vam govorim da vjerujete, da se nadate, da opraštate, da molite za svoje pastire, i iznad svega bezgranično ljubite.
Djeco moja, slijedite me. Moj put je put mira i ljubavi, put moga Sina. To je put koji vodi do trijumfa moga srca. Hvala vam. 


Izvor: Vjera

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Cjelokupna situacija u Rusiji i Ukrajini papa Franjo od kada…