Domagoj i Krešo Jakumetović

OSKVRNUĆE VATIKANA

Još uvijek s nevjericom i razočaranošću u ono što vidjeh neki dan na internetskim portalima pišem ovaj članak.

Naime, ne mogu vjerovati da su se u samom središtu kršćanstva i Katoličke crkve na sred trga svetoga Petra u Vatikanu, ovog Božića 2020. godine pojavile „božićne jaslice“ u obliku stravičnog i do sada neviđenog prizora.
Jednostavno, neprihvatljivo je i prestrašno za nas vjernike da se na takav ponižavajući način izruguju i „šale“ sa Svetom Obitelji koja bi trebala biti uzor i primjer svim obiteljima te svakom čovjeku.

Ne znam što se događa s ovim svijetom i kuda sve to vodi, ali unatoč brojnim protivljenjima, zgroženošću i reakcijama ljudi i vjernoga puka na ovo zlodjelo od jaslica, one još uvijek tamo stoje. I kako ostati ravnodušan na sve to? Poigravajući se s nama na ovakav besraman način žele nas u potpunosti degradirati i oduzeti sve ono u što vjerujemo i što nam je sveto!

Ovo vrijeme je uistinu vrijeme preispitivanja i velikih kušnji.
Zaista, mišljenja sam da se konačno moramo opredijeliti na čijoj smo strani! Na Božjoj ili na Sotoninoj!

Neka nam dobri Bog u tome pomogne, oprosti nam i smiluje nam se jer smo ga opet razapeli i to na sam Božić usred Vatikana!


Autor teksta : Krešimir Jakumetović

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Danas se u Crkvi spominjemo Nevine dječice. Ovaj blagdan pučki…