Aktualno

ORBAN NA KOLJENIMA ZALUDIO SVIJET! Pogledajte čudo svjetske politike!

Fotografija koja je dotaknula tisuće ljudi


Rijetko je danas naći ili vidjeti nekog političara da se iskreno moli Bogu i da mu služi, zanimljivo je kako mađarski premijer svako jutra moli se sv. Mihaelu zaštitniku
i ostala mađarska vlada zato oni i imaju zaštitu Božju.

Viktor Orban, mađarski premijer na svom je službenom Facebooku objavio fotografiju koja, zapanjuje svijet. Svemoćni vladar Mađarske  za mnoge zapadne političke veličine, diktator, zbunio je sve fotografijom na kojoj kleči u dubokoj meditativnoj molitvi pred Gospodinom, i u društvu Nicka Vujčića poznatog kršćanskog i motivacijskog govornika koji je nadahnuo milijune ljudi radosnim i ispunjenim životom – bez ruku i nogu.

Fotografija Viktora Orbana u molitvi, u nekoliko je sati izazvala oduševljenje diljem svijeta, a zapanjuje i njezina snaga koja prikazuje velikog političara, a opet tako malenog pred Bogom.

 

Podsjetimo, Vlada Viktora Orbana unatoč velikim otporima ‘napredne’ Europe, kao i sankcijama i prijetnjama Europske Unije, prozivkama i klevetanjima europskih veličina, unatoč otporu globalizmu svjetskim moćnicima, bankarima i manipulatorima, uspjela je preporoditi Mađarsku kako duhovno tako i ekonomski a ponajviše – natalitetno, a sve to uz vodstvo Gospodina Isusa Krista. Političari, ovakve vas trebamo!

 

 

 


Izvor: Vjera

(Visited 102 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Najviše su je pogodile sudbine ovih ljudi, nisam ih očekivala…