Sve o 'Egzorcizam

Odlaženje na mjesta gdje se vrača ili k osobama koje vračaju

Sve više u današnjoj vrijeme mnogi nažalost odlaze tražiti pomoć na kriva mjesta i bez obzira na ishod isti,
bivaju uhvaćeni u zamku Zloga koji zna itekako udarati i maltretirati i uznemirivati sa svim mogućim silama koje nisu dobre, sto nažalost ostaju i posljedice toga svega pa čak i bolest. Čuvajte se se takvih stvari opasno je i za vaš život i obitelji.

Navest ćemo one tipične i najučestalije vrste vračanja koja koja se danas prakticiram: primjerice, aktivno sudjelovanje ili samo pasivnu nazočnost na spiritističkim seansama na koji se priziva duhove, bavljenje raznim magijskim praksama, bilo crnom bilo bijelom magijom, odlaženje raznim vračarama ,čarobnjacima, vidovnjacima, iscjeliteljima, bioenergetičarima ,radiestezistima, onima koji gataju – na karte( osobito tarot karte),
na dlan, na kristale, na kavu, na visak, nakašlje ,astrologija horoskop, zatim odlaženje osobama koje se bave i prakticiraju sektama ili sotonskim obredima, koji imaju vrhunac u takozvanim ” crnim misama”.

Nažalost, danas su sva sredstva društvenog priopćavanje prepuna upravo ovakvih i sličnih ponuda.
Zato smo dužni o tome u našim crkvama znalački i kompetentno govoriti i poučavati vjernike,posebno mladež, koja iz neznanja i neupućenost danomice
srlja u sotonsko područje i zamke, iz kojega je onda vrlo teško naći izlaz iz toga, pa čak i posljedice mogu ostati poput bolesti i slično.
Zato su danas sve đavolske smetnje među mladima mnogo raširenije nego koje desetljeće prije.

Zato nas Gospodin poziva u ovo današnjoj vrijeme da pozivamo sav narod na obraćenje i pokajanje kako bi se izbjegli posljedice grijeha,dužnost nam je
da u ovom svijetu kojem živimo u mraku da pozivamo na obraćenje i da tu tamu pretvorimo u svjetlo,poput svijeće koja gori u mraku da svijetli plamen srca i da prepoznaju što je dobro a što zlo. Čuvajmo se toga i budite oprezni.

Molite za svakoga koga znate i koja se nalaže u takvom stanju da je išao vračari ili zvao na tarot telefon da mu kaže sudbinu ili ako znate da se neko bavi s time pogotovo gatanje kave što se i češće može vidjeti ili u grah upozorite ga na to i itd, se ta osoba vrati na pravi put i dok ne ostanu posljedice toga zla.
Sve predaj u Gospodinove ruke i On sve otkloniti i oprosti će ti grijeh i dati će mir,radost i slobodu života. Slijedi ga i živjet česu slobodi Gospodinovoj.


Autor: rastimo u vjeri

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Mislim da je veliko zlo kada postajemo problem jedni za…