Duhovnost

Obuči se u Božji oklop


Božja pravednost sastoji se u tome da smo otkupljeni i da ne pripadamo više sebi nego Bogu. Možemo biti spašeni za vječnost, te već sada početi živjeti barem nešto od obilja života samo pod uvjetom da Boga priznamo svojim Ocem i svojim Gospodinom.

Pravednost se sastoji u tome da smo otkupljeni i po krštenju pozvani na život djece Božje, a ne možemo biti djeca, a da u isto vrijeme nismo i sluge. Ta i Isus koji je Sin došao je služiti na svijet! Pravednost se sastoji u tome da u Boga nema pristranosti, već nas sve jednako ljubi i jednako ćemo biti suđeni.

Pravednost se sastoji u našoj slobodnoj volji i htijenju da prihvatimo ili odbijemo ponuđeni dar spasenja i vječnog života. Pravednost se sastoji i u tome da smo pozvani vjerovati onome koji nas je otkupio svojom krvlju u svemu što nam kroz svoju Riječ govori. Pravednost se sastoji i u tome da Božji blagoslov i zaštitu možemo imati samo nad onime nad čime se odreknemo prava na vlasništvo, jer sve što jesmo i što posjedujemo njegovo je i samo nam je dano na upravljanje.

U Bibliji je zapisano u šestom poglavlju Efežanima: Stih 10 “Obucite se u svu Božju opremu da se možete suprotstaviti đavoljim spletkama.

Jer naša borba nije protiv krvi i mesa, nego protiv vladara, protiv vlasti, protiv moćnika ovog mračnog svijeta i protiv duhovnih sila zla u nebeskim sferama.
Zato se obucite u svu Božju opremu, da kad dođe dan zla, možete stati na zemlju.

Gospa razumije stvarnost sotonskih napada i potrebu da svoje duše zaštitimo od njegova utjecaja obukavši se u Božju opremu. Dana 18. srpnja 1985. Gospa je o tome izravno progovorila.
Draga djeco! Danas vas pozivam da što više blagoslovljenih predmeta postavite u svoje domove i da svatko na sebe stavi blagoslovljene predmete. Blagoslovite sve predmete i tako će vas Sotona manje napadati jer ćete imati oklop protiv njega. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu. ”

Onda je 8. kolovoza 1985. naša Nebeska Majka rekla:
Draga djeco! Danas vas posebno pozivam da napredujete protiv Sotone pomoću molitve. Sotona želi raditi još više sada kada znate da je na djelu. Draga djeco, obucite oklop za boj i s krunicom u ruci pobijedite ga! Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu.

Vidilicu Mirjanu često pitaju o demonskim napadima i snazi ​​njegova utjecaja.
U posebnom razgovoru s hodočasnicima, vidjelica je dala savjete kako se zaštititi od đavolskog.
Vidjelac je rekao: “Iako će đavao ući u neke ljude, za većinu ljudi đavao nije u njima, ali su pod njegovim utjecajem. Piše : mysticpost.com

Da bismo to barem donekle spriječili, rekla je Gospa, potrebna nam je zajednička molitva, obiteljska molitva. Istaknula je prije svega potrebu obiteljske molitve. Također, svaka obitelj bi trebala imati barem jednu svetinju u kući, posebno bibliju i kuće treba redovito blagoslivljati.

Napokon je 25. veljače 1992. vidioci Mariji dao ovu moćnu poruku zaštite.
Draga djeco! Danas vas pozivam da se molitvom još više približite Bogu. Samo tako ću ti moći pomoći i zaštititi te od svakog napada sotone. Ja sam s tobom i zagovaram te kod Boga, da te čuva. Ali trebam vaše molitve i vaše – ‘Da’. Lako se izgubiš u materijalnim i ljudskim stvarima, a zaboraviš da ti je Bog najveći prijatelj. Zato, draga moja dječice, približite se Bogu da vas zaštiti i čuva od svakoga zla. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu!

BDIJTE SA SVOM USTRAJNOŠĆU I MOLITVOM ZA SVE SVETE’

Svaka se borba vodi do pobjede. Za mnoge borbe potrebna je ustrajnost. Postoje zla oko kojih se angažirala velika i moćna skupina zlih duhova i da bi im se uspješno suprotstavilo potrebna je zajednička ustrajna molitva kako bi vojska anđela nadjačala vojsku zlih duhova. Za mnoge borbe trebamo pomoć drugih vjernika. Isto tako, drugi trebaju našu pomoć.

Pavao nas hrabri da poput njega nikad ne odustanemo od molitve za druge. Kad smo jednom ušli u duhovnu borbu, te naučili prepoznavati njezine zakonitosti, Duh Sveti će nas sve više i više upućivati, odnosno učiti kako da budemo još učinkovitiji.

Bog ima zapovijedi za nas, kroz njegovu Riječ i poticaje Duha Svetoga . Sotona ga mrzi kad molimo. Zna da nas molitva jača i drži na oprezu njegovoj prijevari. Pavao nas upozorava da molimo za druge. S punim oklopom Boga i darom molitve, možemo biti spremni za sve što nam neprijatelj baca.


Autor: rastimo u vjeri.com


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Dok je Isus Krista  je boravio na zemlji pokazao nam…