Objavljen božićni glazbeni video spot za pjesmu „Na nebu je zvijezda“ VIS-a Dominik

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji s vokalno-instrumentalnim sastavom Dominik snimio je božićni glazbeni video spot s pjesmom „Na nebu je zvijezda“.

Vokalno-instrumentalni sastav Dominik postoji od 1969. godine i djeluje u župi Gospe od Ružarija u Splitu. Prepoznatljiv su po svom modernom zvuku već nekoliko desetljeća. VIS Dominik je oko sebe skupljao razne pjevače i svirače, a neki od njih kroz povijest postali su popularni nositelji hrvatske estrade.

Glazba i tekst pjesme „Na nebu je zvijezda“ djelo je Nikše Krpetića, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro. Ideju, režiju i montažu božićnog glazbenog spota osmislio je Ivan Trpimir Lozić, a snimatelji su bili Ivan Trpimir Lozić i Marin Gabelica.

Nakon niza izmjena generacija, danas vokalno-instrumentalni sastav Dominik sačinjavaju: Paula Buzov, vokal , Lucija Čotić, vokal, Petra Milas, vokal, Ana Miljak, vokal, Katija Opačak, vokal, Ana Žanetić, vokal Petar Perić, gitara, Bartol Stojanović, bas gitara, Marin Šarić, gitara i Branimir Vukorepa, klavijatura.

U spotu sudjeluju, lead vokali Ana Miljak i Tina Roščić, back vokali Katija Opačak, Petra Milas, Mirna Matković, Paula Buzov i Lucija Čotić. Gitaru i bas gitaru sviraju Petar Perić i Bartol Stojanović. Glavne uloge u spotu pripale su Ani Stipić i Davoru Paviću.

Cijelom projektu doprinijela je obitelj Matković koja je zaslužna za uređivanje jaslica. Lokacije snimanja video spota bile su: TTTS, crkva Gospe od Ružarija i Pjaca.

Producent cijelog projekta je dr. don Mihael Prović, povjerenik Ureda za pastoral mladih Splitsko – makarske nadbiskupije te duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu.

Kroz naredne mjesece u novoj 2020. godini će snimljeni glazbeni spotovi u organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije biti predstavljeni i u HKR-ovoj emisiji “Sacro ritam”, a osim toga bit će dostupni javnosti na stranicama Ureda za pastoral mladih Splitsko makarske nadbiskupije kao i na You tube kanalu Ureda za pastoral mladih SMN.

Izvor: hkm.hr


 11,744 total views,  42 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.