Obavijest fra Smiljana Kožula za vjernike!

Evo informacije kad možete ponovno susresti patera: 

 Zbog brojnih upita o zdravstvenom stanju fra Smiljana Kožula, poznatog i vrlo omiljenog hrvatskog franjevca te o primanju vjernika kod fra Smiljana Dragana Kožula objavljujemo vam njegovu obavijest objavljenu na stranicama Pokreta krunice za obraćenje i mir, s napomenom: fra Smiljan je dobrog zdravstvenog stanja, Bogu hvala.

Poštovani! Mnogi mi vjernici šalju e-mail poruke u kojima žele saznati kada bi se mogli sa mnom osobno susresti na razgovor, na ispovijed i blagoslov. Budući da nisam u mogućnosti svima odgovarati možete saznati raspored kada primam vjernike.

Crkva sv. Križa u Sigetu (Novi Zagreb) ima svake večeri jednog svećenika kao dežurnog za sakrament sv. ispovijedi. Ja ispovijedam svakog utorka: Od 16. sati do 20.30 sati Napominjem da se za taj susret ne treba prijavljivati nego kako vjernici dolaze, tako stanu u red, i kad dođe njihov red ulaze k meni u ispovjedaonicu u kojoj obavljam razgovore, ispovijedi i blagoslove. Osim utorcima primam vjernike svake nedjelje kada sam u Zagrebu i to: Od 09.20 do 12.50 prije podne. Svima Vama koji želite doći na osobni susret sa mnom velim dobro došli i primite veliki Božji blagoslov!  


2,979 total views, 3 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.