Duhovna glazba

Nova pjesma ispod grupe „AFTERLIFE“ –Na krilima

Grupa „Afterlife“ iz Župe sv. Antuna Padovanskog u Voloderu, koju čini trio Ivona Bunčić (vokal), Kristijan Jalšić (klavijature) i Marko Javorski (gitara), izbacili su novu pjesmu i spot pod nazivom „Na krilima“.


S ovom pjesmom predstavili su se u rujnu ove godine na 10. festivalu duhovne glazbe „Svjetlost dolazi“ u Zadru i osvojili nagradu za najbolji aranžman.

„Pjesma je poput naše prošle pjesme „Obrati me“ inspirirana psalmom. Ovog puta riječ je o psalmu 91: „Svojim će te krilima zaštititi i pod njegova ćeš se krila skloniti: Vjernost je njegova štit i obrana!“, govori Kristijan Jalšić, autor teksta, glazbe i aranžmana pjesme te autor spota.

 

 

„Mislim da je pjesma zanimljiva i drugačija od duhovnih pjesama na kakve su ljudi navikli. Želimo ostalim mladima prenijeti radost vjere i pokazati da biti uz Boga i s Bogom može biti itekako zabavno te da nipošto nema straha ni u kakvoj situaciji jer nam Bog šalje svoje anđele koji nas čuvaju, ma gdje god mi bili. Vjernost je njegova štit i obrana. “, nastavlja Kristijan.

Na aranžmanu su još radili Marko Javorski i Vedran Doležal koji je ujedno i producent pjesme, dok je spot zajedno s Kristijanom snimio Dominik Engler.

Za rasvjetu je bio zaslužan Andrej Philipps. Prateće vokale snimila je Marina Matošević, a violine Katarina Kutnar. Kako zvuči pjesma „Na krilima“?

Poslušajte na linku ispod.


Autor teksta: Kristijan Jalšić

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Evo kako to izgleda kad vas sotona krene sa svećenikom…