Fra Ivo Pavić

NISAM MOGLA NIKAKO ZATRUDNJETI, ALI NAKON MOLITVE FRA IVE PAVIĆA BOG NAM JE DAO DIJETE

Još od puberteta sam imala problema s policističnim jajnicima i neredovitim ciklusima. Ulaskom u brak, kada smo suprug i ja poželjeli imati dijete znali smo da neće biti jednostavno ali smo se nadali da ćemo uspijeti.

U međuvremenu se pojavio i problem sa štitnjačom, koji je cijelu stvar dodatno otežavao. U osam mjeseci pokušavanja, uz propisanu terapiju specijalista do trudnoće nije dolazilo. Počeli smo gubiti nadu i razmišljati o posvojenju djeteta.

03. 08. 2017. suprug i ja odlazimo na duhovnu obnovu u župu Bilu (kod Livna) koju predvodi fra Ivo Pavić. Sa sobom sam ponijela nove propisane tablete na blagoslov. Prigodom molitve za zdravlje, fra Ivo je molilo i za neplodne bračne parove, istinski sam Gospodina zamolila za dijete.

Ne dugo (desetak dana iza toga) ostala sam trudna i to bez tableta. Ovim želim posvjedočit prisustvo
Isusove milosti u našem životu i potvrditi njegovu istinsku ljubav prema svima nama.

U trenutcima u kojima smo se najmanje nadali bili smo nagrađeni.
Hvala ti Isuse! Hvala dragom Bogu rodila sam 10.05.2018. malog zdravog Antu! Hvala Vam što dostojno prenosite Božju ljubav!

Neka Vas Bog blagoslovi i da Vam snagu!

Danijela


Izvor: zupa-surkovac.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Mnogim mladima treba reći: nemojte prezirati svoj život! Bog je…