Nije znala ni kako moliti krunicu

“Prije nekoliko godina mojoj nećakinji, Patriciji Gail, dijagnosticiran je rak prsne žljezde (timusa). Liječnici su joj rekli da će obaviti operaciju, no nisu vjerovali da će još dugo živjeti pa su sugerirali da pronađe nekoga tko će brinuti o njezino dvoje djece. Gail nije bila praktična vjernica, ali vjerovala je da je Isus Spasitelj. Kako sam radila i katoličkoj knjižari, kupila sam joj krunicu s likom Padre Pija, dala ju blagosloviti i odnijela u bolnicu.


Ispričala sam Gail sve što sam znala o Padre Piju i naglasila koliko se čudesa dogodilo po njegovu zagovoru. Ona mi je odgovorila kako nije katolkinja i da ne zna moliti krunicu. Pošto je operacija bila zakazana već sljedećeg dana rekla sam Gail neka uzme krunicu i do zahvata na svako zrno samo ponavlja riječi: “Isuse, volim te!”
Nakon operacije, kirurg je izišao iz sale i obavjestio nas kako su uklonili cijeli tumor, no da je izgledom i prema krvnim nalazima tumor zloćudan te da će, ako se Gail uopće oporavi od operacije, morati na kemoterapiju.
Deset dana nakon zahvata stigli su novi nalazi koji je pokazali da su sve vrijednosti krvne slike normalni i kako nema zloćudnih stanica. Liječnici su kazali Gail kako se dogodilo nešto “čudno” jer nisu mogli objasniti kako se dogodio takav nevjerojatan preokret. Bila je potpuno zdrava i brzo se oporavila. 
Zahvaljujem Bogu na daru vjere koju mi je poklonio, čudu koju je učinio po zagovoru Padre Pija i miru koji smo Gail i cijela obitelj dobili po Njegovoj neizmjenoj ljubavi.”

 

(svjedočanstvo Kathy Bee)

5,018 total views, 10 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: