NEOBORIVI DOKAZI SMRTI I USKRSNUĆA ISUSA KRISTA – SREDIŠNJE OSOBE SVEMIRA I SVIJETA! video

NEOBORIVI DOKAZI SMRTI I USKRSNUĆA ISUSA KRISTA – SREDIŠNJE OSOBE SVEMIRA I SVIJETA! Uskrs – c -2016.

Don Josip Radić, mr. sc. (Kupres, r. 2. 4. 1965.), nekadašnji savjetnik u Hrvatskom ministarstvu prometa i veza, znanstvenik ekonomist (usput rečeno, završio je tri fakulteta, a da nikada u životu ispita nije pao). Nakon što je doživio jasan Božji poziv u svome srcu, ostavlja obećavajuću i blistavu karijeru te već zgotovljene planove o osnivanju vlastite obitelji, samo zato da se posve posveti spasonosnoj i nenadmašivoj Kristovoj Raspetoj i Uskrsloj Ljubavi i velikoj obitelji Njegove Crkve, tj. posvećenju svih duša (‘u ministarstvu prometa i veza’ s Gospodinom).

Znajući da je, po riječima sv. Ivana Pavla II., SVETOST – PASTORALNA HITNOST i da PLODNOST SVAKOG PASTORALACA NE OVISI O METODAMA NEGO O SJEDINJENOSTI S DUHOM SVETIM, nastoji živjeti na intezivan način duhovni život kroz poniznu molitvu i pokoru te djela milosrđa zajedno s Euharistijskom zajednicom Srca Isusova i Marijina, koju je providonosno nadahnut pokrenuo da okuplja braću i sestre različitih duhovnih staleža s nakanom i smjernicama da si budu podrška na putu rasta u pravovjernosti i predanosti Gospodinu, tj. u svetosti; Trojedinom Bogu na slavu i na službu Crkvi, koja kao Majka svih nas, osposobljava i šalje svoju djecu da i u ovo naše vrijeme živo promiču Radosnu Vijest spasenja – da Ljubav bude što više ljubljena!

Već neko vrijeme, svake posljednje nedjelje u mjesecu održava izuzetno kvalitetne i posjećene duhovne obnove u povjerenoj mu župi u Polači (pored Benkovca) s početkom u 16h. Kontakt: 023 662 268.

 

0 Comments

  No comments!

  There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

  Leave reply

  <

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  %d blogeri kao ovaj: