Duhovnost

“NE BOJ SE DA ĆE TVOJ ŽIVOT ZAVRŠITI, VEĆ SE BOJ DA NEĆE NIKAD NI POČETI.” J. H. Newman

Poslušajte novi nagovor don Josipa Radića i primite tjednu dozu duhovnih vitamina:


Predivna duhovna poruka za vaš duhovni život ovog novog radnog dana. Pozorne slušajte i ojačate svoju vjeru prema Gospodinu, dok ovaj sluga i učenik govori.

Evanđelje: Lk 20, 27-38 Čitanje svetog Evanđelja po Luki U ono vrijeme: Pristupe neki od saduceja koji niječu uskrsnuće i upitaše Isusa: »Učitelju! Mojsije nam napisa: Umre li bez djece čiji brat koji imaše ženu, neka njegov brat uzme tu ženu te podigne porod bratu svomu. Bijaše tako sedmero braće. Prvi se oženi i umrije bez djece. Drugi uze njegovu ženu, onda treći; i tako redom sva sedmorica pomriješe ne ostavivši djece. Naposljetku umrije i žena. Kojemu će dakle od njih ta žena pripasti o uskrsnuću? Jer sedmorica su je imala za ženu.« Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.« »A da mrtvi ustaju, naznači i Mojsije kad u odlomku o grmu Gospodina zove Bogom Abrahamovim, Bogom Izakovim i Bogom Jakovljevim. A nije on Bog mrtvih, nego živih. Tà svi njemu žive!« Riječ Gospodnja. Riječ Gospodnja.

 


Izvor: Međugorje.info

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Posljednja knjiga Novoga zavjeta, Knjiga Otkrivenja, govori: "Evo, stojim na…