Crkva u svijetu

Ne, američki predsjedni Biden nije pedofil ni mason? Bidenova GMO katoličanstvo!

On je katolik koji zastupa ‘pro choice’ politiku kod pobačaja (za izbor), što neće biti dobro primljeno u Biskupskoj konferenciji i Vatikanu.


Razlika između katolika za život i protiv njega je poput neba i zemlje. Odnosno, za katolike život uvijek počinje začećem. Kada bi se banaliziralo, to je kao razlika između organske i na selu proizvedene hrane i one uzgojene GMO metodom. Biden bi, prema toj logici, mogao biti nekakav “GMO katolik”.
To se potvrdilo prije godinu dana kada su agencije prenijele, a kod nas je najopsežnije o tome izvijestio portal Bitno.net, da je vlč. Robert Morey, svećenik iz savezne američke države Južne Karoline, na svetoj misi jedne lanjske listopadske nedjelje uskratio pričest predsjedničkom kandidatu Joeu Bidenu zbog njegove podrške legalnom pobačaju.
“Dužnost mi je kao svećeniku služiti dušama koje su mi povjerene na brigu, i moram to činiti čak i u najtežim situacijama”, napisao je Morey u svojoj objavi, pozivajući se na kanon 915. Zakonika kanonskog prava koji kaže da se “primanje svete pričesti ne dopušta izopćenima ni udarenima zabranom bogoslužja pošto im je izrečena ili proglašena kazna, a ni drugima koji tvrdokorno ustraju u očitom teškom grijehu”.
Bitno.net podsjeća da je Biden nakon objave svoje kandidature za predsjednika SAD-a izjavio kako zbog “promijenjenih okolnosti” podržava državno financiranje abortusa čemu se suprotstavljao 43 godine te je istoga ljeta, na događaju koji je organizirao Planned Parenthood, obećao da će poništiti sve promjene koje je predsjednik Donald Trump uveo vezano uz programe obiteljskog planiranja, te da će, dobije li priliku, povećati izdvajanja za najvećeg izvršitelja pobačaja u SAD-u. Svatko, bio katolik ili ne, može sam procijeniti o kakvom je katoliku riječ.
Treba istaknuti da razne snimke prikazuje Bidena kako u različitim prilikama pozira za fotografije zajedno s djecom, što američki političari učestalo rade. Snimke prikazuje neprilično ponašanje Bidena prema djeci.
Ne trebate biti stručnjak za neverbalnu komunikaciju da biste primijetili da s ovim čovjekom nešto nije u redu.
Optužbe za pedofiliju protiv Bidena i ranije su kružile među korisnicima društvenih mreža u SAD-u.
Tvrdnje kojima se Bidena proglašava pedofilom inspirirane su stvarnim optužbama odraslih žena, koje su u više navrata Bidena optuživale za neprilično ponašanje, poput neželjenog milovanja i ljubljenja.
Jedna je žena Bidena optužila i da ju je 1993. godine seksualno zlostavljao te protiv njega podigla kaznenu prijavu.


Izvor: https://www.youtube.com/c/aoflex/videos

(Visited 188 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Učenici prvih razreda su sjajna djeca; iskrena, izravna i ponosna!…