Duhovnost

Naše srce treba biti puno radosti ali kako to osjetiti?

Život dobivamo u trenutku kad primimo Isusa kao Spasitelja. kad se spasimo, međutim, otkrivamo da se u ovom životu može uživati na različite  ražima. što se više predamo Duhu Svetomu, to više uživamo u životu  koji nam je dan. Ne samo što sada imamo  život, nego ga imamo u izobilju


[Isus je rekao,] “Došao sam da oni mogu imati život, i imati ga u potpunosti.
Ivan 10:10

Kradljivac dolazi samo da ukrasti, zakladi i pobuditi. Dolazi iz čisto i sebičnih pobuda.
Kako bi udovoljio vlastitim željama. On (Isus) dolazi da bi dao, ne da bi  dobio uzeo. Dolazi da ljudi imaju život, da ga imaju u izobilju.

Naši su životi ispunjeni s više svega – odgovornosti, izbora, opcija, obveza – a ipak se rijetko osjećamo sito i zadovoljno. Naši dani su prepuni stvari, ali naša srca nisu puna radosti i mira. Obilan život čini se dalekim idealom, nečim za čim čeznemo, ali ga ne možemo doživjeti.

Ali možemo.

Naša primarna potreba svaki dan je spoznati Krista, približiti mu se i spoznati njegov mir. Ne morate blokirati sate svog dana da biste proveli u molitvi i proučavanju Biblije. Sjajno je ako možete, ali vaš raspored će vjerojatno ostati prepun obveza. Pozovite Božju prisutnost u te dane na isti način na koji biste ga tražili ako biste otišli u prekrasno okruženje na povlačenje. Njegov mir može promijeniti način na koji prolazimo kroz naš dan, podsjećajući nas da imamo više nego dovoljno onoga što je potrebno.

Molite: “Isuse, hvala ti za način na koji mogu iskusiti ispunjen život i puno srce. Hvala vam na bogatom životu koji donosite.”

izvor:jesusdaily.com


Autor: rastimo u vjeri

(Visited 129 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Na nebu će se pojaviti razna čudesa prije dolaska Gospodina,…