Naš Kralj dolazi…

Narod Gospodnji, pobjednička Nevjesta, podići će svoje oči i zapjevati: “Naš Kralj dolazi! Dolazi da nas spasi i nahrani! Dolazi da nas dovede u obilje svog svetog grada!”

Pobjednici će ići zajedno; oni će biti kao jedan i bit će pokazani svijetu kao Tijelo Kristovo na zemlji. Tijelo će uskoro biti sjedinjeno sa svojom Glavom. Glava ovog slavnog tijela je Otkupitelj Siona. On će se pojaviti iznenada u svom hramu uspostaviti svoj prijestolje.

Oni čija srca čeznu za Njegovim dolaskom neće se plašiti. Oni će ga slaviti dok ne dođe. Obožavat ga sve do trenutka uskrsnuća.

Dani plača proći će. Slava će Gospodnja biti nad njima, a dok budu čekali približavanje Dana, njihovo će srce treptati od radosti.

Dok se On bude probijao kroz tamne oblake suda, iskupljeni će ostatak silno klicati jer će iznenada stati pred Njegovom slavnom pojavom; gledat će s ljubavlju u Njegovo veličanstveno lice i pasti pred Njim pjevajući, veseleći se i objavljujući: “Izdržali smo zbog radosti koja nas je čekala! Ovo je naša radost! Krist, Kralj Slave! Hosana Onom koji nas je sklonio od velikih sudova, koji nas je sačuvao u vatri, koji nas je izbavio čvrstom i silnom rukom.”

Gdje je jednom bio prisutan strah od smrti i uništenja, sada će tamo biti samo prisutnost Njegove vječne radosti. On će postaviti naše noge na slavnoj zemlji i on će sam biti naše svetište.

Više nećemo biti omrznuti. Ni bolom opterećeni, nećemo brinuti za sutrašnji dan jer ćemo biti kod kuće s Njim. Pit ćemo nebesko mlijeko i jest ćemo anđeosku hranu. I uopće se nećemo osvrtati unatrag, strahovi i zloslutna očekivanja zauvijek će proći.

Zašto se bojimo umrijeti? Zašto se tako uporno držimo za ovaj prolazni život? Zašto se bojimo skoka u vječnost? Tko bi zamijenio zlatni grad i vječna zadovoljstva Njegovog kraljevstva za jadan, propadljiva i izopačen boravak ovdje na zemlji?

 

Autor: David Wilkerson

1,222 total views, 2 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: