Mladi

Na zagrebačkim ulicama preko 2 tisuće mladih slavili Boga, što su neke medije ignorirali, pogledajte video!

Nadnaravne slike s ulica Zagreba, tisuće mladih slave Gospodina

Uz više od dvije tisuće mladih na 3. Antunovskom hodu mladih pod geslom “Neka šute riječi, a govore djela” održanog u subotu, 5. lipnja,

U subotu se uz više od dvije tisuće mladih ljudi nakon Antunovskog hoda prisjećamo se prekrasnih trenutaka kako su mladi svjedočili vjeru na zagrebačkim ulicama od crkve sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima do crkve sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu.

Moglo se čuti razne pjesme duhovne koje neke odvajamo: Božja pobjeda, jerihonske zidine i druge pjesme koje su pjevali mladi. To je ono što se traži, i trebalo bi češće organizirati ovakve susret da se proslava Isus Krist koji daje pobjedu nad zlome, da se osjeti onaj pravi istinski Božji mir u narodu.
Slava Gospodinu za ovaj predivan velik susret mladih u Zagrebu.

U starom zavjetu se isto spominje pjevanje:

Izraelski je narod bio narod pjevača i glazbe. Pjevali su rado i mnogo. Prema tome, već prije naseljenija u gradove Kanaana, Izraelci su poznavali glazbu, poznavali su glazbene instrumente kinor i ‘ugab.

Na putu prema Svetom Duhu mladi su posjetili franjevački samostan Bezgrješnog Začeća BDM u Dubravi gdje su održali plesni igrokaz. Završni dio programa je prošlo na slavu Gospodinu.

https://www.youtube.com/watch?v=NPhFhk-K2i8&t=17s
https://www.youtube.com/watch?v=EG2hPIIJYsQ&list=UUSHrfV3uhCoHNBaqiva1wCB4Q&t=1s
https://www.youtube.com/watch?v=NDzS2u3poX4&list=UUSHrfV3uhCoHNBaqiva1wCB4Q&t=1s

www.rastimo u vjeri.com


izvor: HKM

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Poruka čovjeku zbog ovog grijeha Euharistijsko čudo u Santaremu pruža…