Izdvojeni članak

NA SVOJ ROĐENDAN GOSPA JE PRENIJELA OVU PORUKU SVIJETU

Snagom malenih, Ja ću vratiti Bogu ovo jadno čovječanstvo, prevareno i zavedeno lažnim ideologijama


Crkva 8. rujna slavi rođendan Blažene Djevice Marije, one koja je na postanku svijeta izabrana za Majku čovječanstva koja ima milost dovesti duše putu istini i životu svom sinu Isusu Kristu. Na svoj rođendan 1996. godine dala je svijetu preko svećenika don Gobbija prekrasnu poruku punu nade – onu o pobjedi malenih i skrivenih u Njenom Bezgrešnom srcu:

“Sakupite se, kao mirisno cvijeće ljubavi i čistoće, oko kolijevke u koju su me položili kad sam se rodila.

Kao dijete svidjela sam se Gospodinu.

Kao dijete bila sam izabrana od svog Boga da vodim četu njegovih sinova protiv strašne sotonine čete, pobunjenih duhova i njihovih moćnih sljedbenika.

Sa svojom malenom djecom, Ja ću konačno postići najveću pobjedu.

 

– Snagom malenih pobijedit ću jaku moć Sotone, koji je postavio svoje kraljevstvo u svijetu i zaveo čašom užitka i nečistoće sve zemlje svijeta.

Zato sa svojim Svećeničkim marijanskim pokretom Ja skupljam sa svih strana svoju malenu djecu i radosna sam što se tako velikodušno i u sve većem broju odazivaju.

– Snagom malenih, Ja ću vratiti Bogu ovo jadno čovječanstvo, prevareno i zavedeno lažnim ideologijama, koje posebno ugrožava velika zabluda ateizma.

Njime je Lucifer, stara Zmija, sotona, htio ponovno izazvati Boga, time što vodi čovječanstvo da se pobuni protiv Boga: – non serviam – neću služiti!

Zbog toga Ja skupljam u perivoju svog Bezgrješnog Srca veliku četu svojih malenih sinova i prikazujem ih radi savršenog ostvarenja Volje nebeskog Oca.

Tako u njima i preko njih Ja obnavljam svoj čin ponizne i savršene raspoloživosti da vršim njegovu Volju, ponavljajući svoj Fiat: neka bude tvoja sveta i božanska volja.

– Snagom malenih, ja ću ozdraviti ovo čovječanstvo, bolesno i ranjeno grijehom, ohološću, nasiljem i nečistoćom.

Zato vodim, nježnom odlučnošću, sve svoje sinove putem svetosti, poniznosti, ljubavi i čistoće.

Tako će ovaj svijet ponovno postati perivoj, u kojem će Gospodin biti ljubljen, u kojem će se uživati u njemu, služiti mu i odavati mu savršenu slavu.

Tako će se ostvariti velika pobjeda, koju predviđa Sveto Pismo: ‘U ustima djece i dojenčadi, hvalu si spremio protiv neprijatelja, da postidiš mrzitelja, zlotvora.’ (Ps 8, 3).

Blagoslivljam ovu malu državu, koja je ovih dana pružila toliko radosti i utjehe mom Bezgrješnom Srcu.

Vidio si, moje maleno dijete (obraća se svećeniku don gobbiju. op. a), s kojim su oduševljenjem svećenici i vjernici odgovorili na moj poziv da sudjeluju u Cenakulima: koliko je milosti sišlo na mnogu moju djecu ove zemlje, gdje je nebeska Majka imala posebno veliki odaziv na poziv da se pristupi Svećeničkom marijanskom pokretu, kako bi postali članovi pobjedničke čete moje male dječice.” – završava poruka

Naime, čudo Svećeničkog Marijasnkog pokreta je zaista čudo. Sve je krenulo od jednog svećenika don Stefana Gobbija koji je počeo primati objave Blažene Djevice Marije i na svom putu se susretao s brojnim klevetama i lažima, napadima koji ga prate do dan danas, no Svećenički Marijanski pokret kojeg je tražila Blažena Djevica Marija danas broji na stotine kardinala i biskupa, na desetke tisuća svećenika i milijune vjernika.

Odlikuju se po potpunoj posveti Bezgrešnom Srcu Marijinom, te apsolutnoj poslušnosti Papi i presvetoj Katoličkoj Crkvi! Tihi su i maleni ali odnose nevjerojatne pobjede u borbama protiv zloga diljem svijeta!


Izvor: Vjera

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Blažena je Djevica početak boljega svijeta i putokaz sigurne nade (predslovlje na…