Međugorje

Na sam Božić stigle dvije poruke dvoje vidjelicama od Gospe: Vratite se molitvi jel bez nje nema ploda

Na sam Božić Gospa je prenijela dvije poruke dvoje vidjelicama. poruke koju je sadrže poziv na molitve više  i da bez molitve ne možemo živjeti i biti sretni.


Djeco, nemate budućnost bez ovoga

„Draga djeco! Danas vam nosim svog Sina Isusa da vam da svoj mir. Dječice, bez mira nemate budućnosti ni blagoslova, zato vratite se molitvi jer plod molitve su radost i vjera, bez koje ne možete živjeti. Današnji blagoslov koji vam dajemo, nosite u svoje obitelji i obogatite sve one s kojima se susrećete, da osjete milost koju vi primate. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“, rekla je Gospa čovječanstvu prema riječima vidjelice Marija Pavlović Lunneti koja prima poruku svakog 25. u mjesecu.

Međugorski vidioc, Jakov Čolo,  najmlađi od svih prima poruku Gospe samo na Božić te je i on, kako kaže primio i prenio poruku Gospe. Njemu je Gospa rekla:

“Draga djeco, vi jeste i zovete se djeca Božja i kada bi samo vaša srca osjetili tu neizmjernu ljubav koju Bog ima prema vama, vaša bi mu se srca klanjala i zahvaljivala u svakom trenutku vašega života.

Zato dječice danas na ovaj milosni dan otvorite vaša srca i molite Gospodina za dar vjere, da bi uistinu mogli postati dostojni imena djece Božje, koja čista srca zahvaljuju i štuju svog nebeskog Oca. Ja sam uz vas i blagoslivljam vas svojim majčinskim blagoslovom .”


Izvor: Vjera

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Drugi dan Božića, odnosno blagdan sv. Stjepana Prvomučenika, državni je…