Možeš se osloboditi svojih negativnih navika, Isus te oslobađa!

Još danas se možeš osloboditi svojih negativnih navika ako svoje ruke staviš u Isusove ruke, svoje misli usmjeriš k njegovim mislima i tako počneš živjeti svaki dan.

Prekinut ćeš tako onaj začarani obrazac ponašanja koji te čini robom onim nižim dijelovima sebe i početi razmišljati da se ništa veliko ne postiže i ne postaje bez žrtve i rada na sebi, i shvatit ćeš da je lako ići niz struju, ali je potrebno mnogo snage da bi joj se suprotstavilo.

Možeš se osloboditi svojih negativnih navika ukoliko tvoja želja za promjenom nadjača sve tvoje ostale želje, sumnje i strahove i shvatiš da kao dijete Božje zaslužuješ mnogo više od onoga da robuješ nekim nagonima, silnicama koje ti oduzimaju ono dostojanstvo koje imaš.  Možeš se osloboditi negativnih navika ukoliko biraš biti dosljedan novim odlukama koje donosiš i u molitvi preispituješ  sve obrasce svoga ponašanja ne zatvarajući ni pred čime oči.

Možeš se osloboditi negativnih navika ako se suprotstaviš onom glasu u sebi koji ti govori da je nemoguće mijenjati se i da će te ljudi čudno gledati. Budi čvrst da ne poklekneš opet kada odlučiš da tvoj život može ići naprijed bez vraćanja onim stvarima za koje si nekoć mislio da bez njih ne možeš normalno i kvalitetno živjeti. Uz potporu tebi bliskih osoba i Božju pomoć u svakodnevnoj molitivi uskoro će biti vidljivi rezultati tvoje promjene.

Priznaj zato sebi svaku negativnu naviku i shvati da ti svaka od njih mnogo više uzima nego daje.

 

autor: Mario Žuvela

2,040 total views, 2 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: