Međugorje

Molitve koje traže vidjelice: Marija, Vicka, Mirjana i Ivanka molite za nas u velikoj smo kušnji i patnji

Četvoro vidjelice koje danas prolaze kroz kušnju i pate zatražilo su od svijeta da se mole za njih jel pate.
zamolili su sve vjernike di god da se nalaže da mole za njih jel u vrijeme koje se nalažu prolaze teške kušnje i patnju ali uz vašu molitvu i ohrabrenje te pouzdanje u Isusa Krista Marijinog Sina možemo pobijediti ovu kušnju. Svi oni traže molitvu ali posebno ovih četvoro.


Marija je 25. lipnja 2021. na poseban način iznijela lijepe uvide u svoj doživljaj 40. obljetnice Gospe u Međugorju:

Gospa nam donosi Nebo jer ona vidi sve što je pred nama dok mi gledamo zemaljskim očima. Gleda nas nebeskim očima, pogledom Vječnosti kamo nas sve želi povesti. I zato smo danas po ne znam koliko puta izmolili svoju molitvu povjerenja i posvete kako bismo se sve više približili Njezinom Bezgrješnom Srcu.

Svojim riječima hodočasnicima poručuje: „Vi ste moje ispružene ruke na ovom svijetu, i ovdje sam našla pravu vjeru i zato sam ovdje u Međugorju.

To je nešto što nas ispunjava radošću jer nas je Gospodin izabrao i želi s nama podijeliti prisutnost svoje Majke kroz našu župu ovdje u Međugorju.

Ovih dana uspinjući se na brdo vidio sam toliko ljudi sa suzama u očima, a i večeras sam u sakristiji, na oltaru nakon svete mise doživio veliku zahvalnost Bogu za sve što čini kroz nas.

Glas mi je sad oslabio, od jutros razgovaramo i molimo se s ljudima koji i dalje dolaze ovamo i unatoč mojoj patnji, razgovarao sam s Vickom koja nije dobro, ni Mirjani nije dobro, Ivanki se nije dalo ići oltar jer je bila previše emotivna i noge su joj drhtale tako da se na tu pomisao zamalo onesvijestila. “

Također želim reći, čvrsto vjerujem da smo danas pozvani biti Božji izraz; ako nismo, znači da ne molimo jer se onaj tko moli ne boji budućnosti.

Gospa nam je puno puta rekla da se ničega ne bojimo, život je dar, divna stvar, naš život makar i kratak. Pozvani smo izraziti svaku njegovu boju, naš život je bogat tisućama nijansi, tisućama mogućnosti.

Bog nam je dao inteligenciju, svetost u našim srcima, osjetljivost koja dolazi samo s neba. Kad je vidim, osjećam tu osjetljivost s Neba i moramo biti poput Nje.

Sjećam se kad smo bili mlađi i uvijek smo osjećali tu osjetljivost. I sada osjetim miris neba kada je vidim, i dođe mi da vrisnem na cijeli svijet “Marija je s nama”.

Ona nas zove, ona nas voli, poziva nas da se obratimo, da se vratimo Bogu, bez Boga nema budućnosti, nema vječnog života. S jedne strane mi je žao toliko kršćana koji žive u mračnom velikom mjehuru bez ikakve svježine koja dolazi od Boga. I zahvaljujući Njemu to osjećamo ovdje u Međugorju.


Izvor: mysticpost.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Radujemo se sa Isusom Kristov čim je došao na svijet…